folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Hareketli Masa Üstü Resimleri...

Hareketli Masa Üstü Resimleri...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.msxlabs.org/forum/arsive-kaldirilan-konular/7276-hareketli-masaustu-resimleri.html

Arkadaşlar Aşağida Gördüğün Link'teki Hareketli Resmi Arıyorum.. Arkadaşım'da aradı bulamadı... Bir Zahmet Tahribat Farkıyla Yardımcı olursanız Sevinirim.

Link için özür dilerim... Reklam amaçlıda göstermedim.Sadece o Denizi istiyorum:) Oradaki link ölmüş....

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cvp yokmu? :((((

koca tahribatt ta bi kişi bari cvb versinn .. nersiniz kardeşler

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

Zugzwang
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar bir Bakın Rica...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

ya bak bnde bi resim koydum böle hareketli yıldızlar o da güzel oluyo ama o deniz falan daha güzelmiş yaa =) 

abi sen görebiliyomusun bn koydum oraya ama gözükmüyo resmi bnde nedense?  yanlışmı yaptım acaba nasıl konuluyo 

Zugzwang
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Denizi çok severim ben :) o Deniz Süper bişi yaa :))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    http://www.elefun-desktops.com/sys_data/products/free/ad_Sea_Sunset.exe

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nikita
    nikita's avatar
    Erkek
    cracklisi olsa güzel bişeye benzicek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mxsimgr
    mxsimgr's avatar
    Erkek
    Ben indirdim calistirmaya calisinca nod32 izin vermiyo virus alarmi veriyo  sildim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

mxsimgr bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ben indirdim calistirmaya calisinca nod32 izin vermiyo virus alarmi veriyo sildim.
    -----------------------------

orjinal sitesinde virüslü olarak dağıtıyorlar demekki ilginç 

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek

güzelmiş

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
Toplam Hit: 4676 Toplam Mesaj: 11