Harici Altyazılı Mkv Filminden Sahne Almak
-
Şimdi başlık uzun oldu ama olay şu. Bir film var elimde mkv. 3 gb falan. Altyazısı .srt olarak harici var. Ben bunu avidemux programıyla bir sahnesini kesmek istiyorum ama altyazıyı görmüyor.mkvmerge ile ekledim yine görmedi. mkvmerge kalıcı eklemiyor zaten. yine harici gibi oluyor. avidemuxun filtreler kısmından ekledim preview diyince gözüküyor ama sahne kesince altyazı falan çıkmıyor. Ne yapabilirim ?
-
freemake video converter bul
normalde ücretsiz bir uygulamadır ancak alt yazı gömmmek 10 dolar mı neydi. onun fulunu bulursan
alt yazılı istediğin sahneyi kesebilirsin.
mkv de alt yazı filme gömük degilde alt yazı dosyası dosya içerisinde oldugu için video yu keserken alt yazı gözkmez.
-
Format Factory programı ile altyazıyı filme gömüp daha sonra sony vegas programı ile istediğin sahneyi kesebilirsin hocam..
-
teorik olarak mantık yürütüyorum
bir film 1.34 dk diyelim srt dosyasındada film 1.34 dk olarak yarlanmıştır
saniye saniye hangi sahnede ne denmişse yazılır.
sen filmi kesince diyelimki 1 saat oldu srt 1.34 olunca hata vermiştir.
str dosyasını açıp saat kısmıyla oynarsan belki düzelirkesitğin noktaya kadar gel. kesitiğin bölümü sil devam ettiği düznle
ama altyazıyı gömüp kesmek de güzel fikirmiş aklıma gelmezdi heralde
ben hamal olduğumdan en yorucu olan ilk aklıma gelir.
futurist tarafından 24/Nis/15 00:11 tarihinde düzenlenmiştir -
avidemuxta output seçince gözüktü altyazı ama kesme uygulayınca kayboldu. full halini save edip tekrar avidemuxa atıp öyle kesicem artık sağolun.
-
"Xilisoft Video Converter Ultimate" denedin mi?