Harici Disk
-
abimin saolsun bir ev arkadaşı ver dün hardis ki masannın üzerinden yere düşürrdü şimdi harici diski bilgisayara taktığımda bi güzel dııı dıtt diye ses geliyor ve makina hiç bi şekilde açmıyor bilgisayara bağladığımda gözükmüyor bilr 1.5 tb ve ağzaına kadar neredeyse dolu bütün arşivim içinde bok gibi kaldım böle ortada :S nasıl çöülür bu sorun yaw 11 den beri uğraşıyorum banamısın demedi açılmıyor bi türlü :|
-
hocam disk box in içinden hdd yi çıkar masaüstü varsa evde onu normal hdd gibi bağla çalışırsa disk box gitmiş yeni bir tane disk box alır hddyi içine takıp kullanırsın. yok hdd gittiyse geçmiş olsun.
-
hiç kurcalama derim servisine götür
-
vayy amk gece gece ayar oldum ayaa :| doru servise götürem bari yarın da sikim :S
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------vayy amk gece gece ayar oldum ayaa :| doru servise götürem bari yarın da sikim :S
-----------------------------servis veri kurtarma işine karışmaz, ya yenisini veri yada firma para iadesi verir.
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------vayy amk gece gece ayar oldum ayaa :| doru servise götürem bari yarın da sikim :S
-----------------------------servis veri kurtarma işine karışmaz, ya yenisini veri yada firma para iadesi verir.
-----------------------------hocam ayriyetten para versede yapmıyorlarmı
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------SARI bunu yazdı:
-----------------------------hocam ayriyetten para versede yapmıyorlarmı
-----------------------------o şekilde yapabilirler ama çok ucuk fiyat isterler...
http://www.mydisk.com.tr/fiyat.php
http://www.piramid.com.tr/veri-kurtarma-fiyat-listesi.asp
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------abimin saolsun bir ev arkadaşı ver dün hardis ki masannın üzerinden yere düşürrdü şimdi harici diski bilgisayara taktığımda bi güzel dııı dıtt diye ses geliyor ve makina hiç bi şekilde açmıyor bilgisayara bağladığımda gözükmüyor bilr 1.5 tb ve ağzaına kadar neredeyse dolu bütün arşivim içinde bok gibi kaldım böle ortada :S nasıl çöülür bu sorun yaw 11 den beri uğraşıyorum banamısın demedi açılmıyor bi türlü :|
-----------------------------
İnsan nasıl nefret hissediyor ama değil mi o kişiye? -
tasslehoff bunu yazdı:
-----------------------------abimin saolsun bir ev arkadaşı ver dün hardis ki masannın üzerinden yere düşürrdü şimdi harici diski bilgisayara taktığımda bi güzel dııı dıtt diye ses geliyor ve makina hiç bi şekilde açmıyor bilgisayara bağladığımda gözükmüyor bilr 1.5 tb ve ağzaına kadar neredeyse dolu bütün arşivim içinde bok gibi kaldım böle ortada :S nasıl çöülür bu sorun yaw 11 den beri uğraşıyorum banamısın demedi açılmıyor bi türlü :|
-----------------------------
İnsan nasıl nefret hissediyor ama değil mi o kişiye?
-----------------------------niye o kişi sen misin yoksa :D
-
kutusundan çıkarıp sata ile kasaya bağla, masaüstü pc ise.. ben öyle yaptım valla ama benimki açılıyodu içindekileri görebiliyodum ama işlem yapamıyordum. PC kitlenip kalıyordu, sonra bas Allah bas restartı. Senin sorunun benden daha ileri gibi; ama dene.