Harici Disk Alacağım Tavsiyeler Bekliyorum.
-
Başlıktaki gibi net 1 TB sorunsuz ise 2 TB olabilir. Ama 2 TB olanların çoğunda sıkıntı var diye biliyorum..
-
Seagate Backup Plus 2TB 3,5" USB 3.0 Taşınabilir Disk (STCA2000200)
Bu ürünü kullanıyorum memnunum,bide biliyosun iki firma hdd üretiyor artık seagate ve western digital diğer firmalardan alma onlarda bu adamların malı zaten
EKLEME:Bu ürünün incelemesinide yapmıştım bu sitede,ordan bilgi alabilirsin
hallederi_55 tarafından 20/Tem/13 10:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Marka olarak WD (Western Digital) tavsiye ederim. Zamanında 250 GB olan WD passaport serisinden almıştım. Yıllardır kullanıyorum ve memnunum. Tek kusuru dış yüzeyinde kullanılan malzemeden dolayı kolay çiziliyor olması. Ama şuanki WD serilerinde böyle sorunlar yok.
-
bende wd var 500gb çook iyi performansı
-
Seagate Backup Plus 2TB 3,5" USB 3.0 Taşınabilir Disk (STCA2000200)
-
Ne alırsan al ağdan çalışanından olsun. Bende 1tb usb ve 3 tb ağ bağlantılı olanı var. Ağdan bağlananlar muhteşem. Bunun nedeni ağdan bağlanan cihazların içerisinde minik bir sistem olması ve tüm iş yükünü bu sistemin karşılamasıdır. Ayrıca bu minik sistemler extra işlerde yapabiliyor. Mesela torrent dosyasını veriyorsun kendi çekiyor. Bilgisayara ihtiyacı olmuyor. Ben işten ulaşıyorum evdeki harddiskime (bendeki cihazın diğer adı da nas dır). Veriyorum torrent dosyasını o kendi çekiyor. Akşam eve gittiğimde filmim hazır. başka sürüyle özelliği var ve 3tb harddisk dahil aylar önce 584 tl mi öyle birşeye almıştım. şimdi düşmüştür. Bendeki 1 hd girişli keşke 2 hhd girişli olanını alsaydım. öyle güzel alet.Dosyalarım internetin olduğu her yerde elimin altında. Adsl internet hızının azlığından dolayı yavaş olsada(80kb civarı) giresundan çanakkaledeki harddiskime ulaşıp istediğim dosyayı almak paha biçilemez.
Ağ girişli olması yeni nesil led yada lcd hatta plazma tv lerden film izleme imkanıda verir. Dlna desteği var. Tv den hardiske sök tak yapmadan ulaşıp istediğin filmi izleyebilirdin. Dlna desteği olmayan tv lerin birçoğuylada uyumlu.
Birden fazla bilgisayara aynı anda hlzmet edebiliyor. üstelik bunu yaparken mahremiyete önemde veriyor. Dosyalarını istersen diğer kullanıcılardan gizliyebiliyorsun. Yani sen bilgisayarından ulaşırken başkası tabletinden diğeri tv den öbürü benim gibi symbian kullanan emektar nokia e72 den ulaşıp kullanabiliyor.
Kesinlikle ağ girişli al. Cihaz modemin yanında aylardır orada. Bağla ve unut.
Bende zyxel nsa310 var. Araştır istersen. Başka markalarda da var. -
hocam bende tavsiyelere bakmıştım burada samsung ml 1tb almıştım 10 numara wallaa
-
Bende de buffalo nas var 2 tb 1.6 ghz yaptigim en akilli yatirim diyebilirim. Php asp torrent dlna msql da cabasi. Bir site test edecegim zaman pc ile ugrasmadan atiyorum agdan aninda hazir.
-
watervay bunu yazdı
Bende de buffalo nas var 2 tb 1.6 ghz yaptigim en akilli yatirim diyebilirim. Php asp torrent dlna msql da cabasi. Bir site test edecegim zaman pc ile ugrasmadan atiyorum agdan aninda hazir.
Aynen. Nas candır.