Harici Disk Formatlama Programı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Lazım arkadaşlar windows 7 altında çalışan windows un kendi biçimlendirmesi işime yaramıyor diski biçimlendirmiyor harici olarak kullana bileceğim sağlam mümkünse freeware olsun tavsiyeniz nedir ?

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

hocam normalde sağ tıkla biçimlendir işlevini görmüyorsa sende yönetten biçimlendirmeyi deniyeceksin. bilgisayarıma sağ tıkla >yönet>Disk Yöneticisi ve burada biçimlendirmek istediğin diske sağ tıklayıp biçimlendir.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Üstadım harici program la daha iyi oluyor fat sistemini değiştirmek istiyorum biçimlendiri kullanarak formatlamak istemiyorum Linux ta gparted canavar gibi işimi göriyordu ama windows ta hiç bildiğim yok,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    misterio_junior
    misterio_junior's avatar
    Erkek

Bu programla işini görebilirsin

http://www.easeus-software.com/download/epm.zip

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

hp'nin çıkarmış olduğu strorage format tools programı var birde onu dene istersen

download için ; ftp://ftp.compaq.com/pub/softpaq/sp27001-27500/SP27220.exe

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:
    -----------------------------

hp'nin çıkarmış olduğu strorage format tools programı var birde onu dene istersen

download için ; ftp://ftp.compaq.com/pub/softpaq/sp27001-27500/SP27220.exe

-----------------------------

Bende tam bunu yazacaktım hocam işini görür dene derim.

Toplam Hit: 6146 Toplam Mesaj: 6