folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Harici Disket Sürücüsü

Harici Disket Sürücüsü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

bilgisayarcı bi abiden 50 60 tane disket aldım cok eskiler içlerinde kimisinde oyun kimisinde program falan var. içlerinde ne var ne yok merak ediyorum. internetten fiyatlarına baktım 35 50 lira dolaylarında. elinde kullanmadığı harici disket sürücüsü olan var mı?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

bilgisayarcı bi abiden 50 60 tane disket aldım cok eskiler içlerinde kimisinde oyun kimisinde program falan var. içlerinde ne var ne yok merak ediyorum. internetten fiyatlarına baktım 35 50 lira dolaylarında. elinde kullanmadığı harici disket sürücüsü olan var mı?

5 tl 10tl ne 35 hocam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/oem-slink_fd-05pub-fd-05pub-usb-floppy-siyah/productdetails.aspx?I_ID=32224  

şunu görünce korktum ben :/

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Hocam vardı ama 1-2 haftada ancak kargoya verebilirim, İstanbuldayım.

arbeit macht frei
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

tamam hocam bu sırada bende burdaki bilgisayarcılara falan bi bakayım arkadasın dediği gibi  5 10 lira falansa hiç gerek yok uğrasmaya ben pmlerim hocam seni

Toplam Hit: 707 Toplam Mesaj: 5