folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Harici Dvd Writer Önerisi?

Harici Dvd Writer Önerisi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

Asus N53SN-SV082 model laptopum var dvd writer'ı bozuldu hiçbir cd dvd okumuyor. yazmıyor. Garantiye mi göndersem dedim ama ödevler var bir sürü. Bir de format atacaklar ben de kendime göre bir düzen oturttum bozulsun istemiyorum. Onun için harici almayı düşündüm. hem ileride param olursa ssd alır onun yerine takarım.

buradan önerebileceğiniz birşey var mı?

http://www.vatanbilgisayar.com/optik-suruculer/products.aspx?L2=OEMOPT&k3=DVD-RW

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

harici dvdrw nin yerine ssd mi kullancaksın? doğru anladıysam eğer öyle birşey yapamazsın hacı. laptopların dvd lerini sökmek basittir. sökebilirsen bak bakalım satamı pata mı. duruma göre sana 2nci el okma-yazma sıkıntısı olmayan bişey ayarlanır burdan. izmirdeysen ben direk yardımcı olurum sana.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam şimdi önce para bayılmadan şunları bi denesene

regedite gir

HKEY_LOCAL_MACHINE
    SYSTEM
    CurrentControlSet
    Control
    Class
    {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

yolunu bul. Bu yolda

UpperFilters
    LowerFilters
    UpperFilters.bak
    LowerFilters.bak

adlı girdiler varsa onları sil pcyi yeniden başlat

Bide aygıt yöneticisinden dvdwriter ın modelini söyle ona göre firmware bulup vereyim sana.

Bunları yazıyorum çünkü bende de asus laptop var tek farkı bendeki blu-ray okuyucu, aynı hiçbirşey okuyup yazamama problemi olmuştu dediklerimi yaparak çözdüm çatır çatır çalışıyor şuan

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Kesinlikle samsung alma, elinde patlıyor söktüm sıfır cihazı tamir ettim o derece kötü. Pioneer pahalı fakat ömürlük bir alet onu tavsiye ederim.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam şimdi önce para bayılmadan şunları bi denesene

regedite gir

HKEY_LOCAL_MACHINE
    SYSTEM
    CurrentControlSet
    Control
    Class
    {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

yolunu bul. Bu yolda

UpperFilters
    LowerFilters
    UpperFilters.bak
    LowerFilters.bak

adlı girdiler varsa onları sil pcyi yeniden başlat

Bide aygıt yöneticisinden dvdwriter ın modelini söyle ona göre firmware bulup vereyim sana.

Bunları yazıyorum çünkü bende de asus laptop var tek farkı bendeki blu-ray okuyucu, aynı hiçbirşey okuyup yazamama problemi olmuştu dediklerimi yaparak çözdüm çatır çatır çalışıyor şuan

HL-DT-ST DVDRAM GT34N

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek

benim yeni aldıgım dvd-ram de de  -R olan dvd leri okumuyor yazmıyor firmware yuklemesi mi gerekiyor 

bir kere veren orospu olur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

torpedo_XL firmware için bekliyorm ama tahminim tamamen donanımsal olduğu yönünde

Toplam Hit: 1376 Toplam Mesaj: 7