Harici Flash Sorunu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Herşey Tastamam Hiç Bir Sorun Yok Flash Harici Patlıyor Fakat Flash Tetikleyiciyi Taktığımda Flashın Düğmesine Bastığında Yine Patlıyor Fakat Kamerama Taktığımda Resim Çektiğimde Patlamıyor. Tetikleyicinin Düğmesine Bastığımda da Patlamıyor. Tetikleyicinin Markası WanSen Tetikleyici

Bu Konu Hakkıdna Bilgisi Olanlar Yardım Ederse Sevinirim. Sinir Oldum SoftBox Felan Kurulu Flash Patlamıyor amg.

Saygılar 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Fotoğraf makinasında flash ayarı yaptın mı  manuelde  karanlık ortamda çeekim yapmayı  bir dene..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Tetikleyiciyi kameraya bağla...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Flaşların teteikleyici görmüyor da olabilir, ya da düğmelerini uygun konuma hgetirmemiş deolabilirsin.. 

Tetikleticilerde bir IR led vardır ona enerji gelip gelmediğini kontrol et .. Cep telefonunun kmaerasıyla bakablirsin..IR ledler kamerda görünür...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Kameranın flaş ayarlarını yaptın mı? Orda bir numara olabilr

Toplam Hit: 1020 Toplam Mesaj: 5