Harici Harddisk Biçimlendirme İstiyor.
-
Selamın aleyküm gençler elimde müşterinin getirdiği harici bir harddisk var. biçimlendirme istiyor içindeki dosyaları kurtarabilirmiyim. nasıl beceririm bu işi
-
Yeni mi aldı ? eger eski bi cihazsa muhtemelen zten biçimlendirmiş ama tamamlamadan diski sökmüştür yani veriler gitmiş zaten eger resim filansa biçimlendir sonra recovery programları ile geri getr %85 başarı saglarsın, ama biçimlendirdikten sonra hiç birşey yükleme cihaza
-
öncelikle sakın format atma
yüksek ihtimal raw'a dönüştü disk.yanlış kapatmadan dolayı vs.. Acronis Disk Director 11 Home bunu yükle ve diskin üzerine sağ tıklayıp check işlemini yaptırt.
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle sakın format atma
yüksek ihtimal raw'a dönüştü disk.yanlış kapatmadan dolayı vs.. Acronis Disk Director 11 Home bunu yükle ve diskin üzerine sağ tıklayıp check işlemini yaptırt.
-----------------------------aynen katılıyorum acronis disk director süper hiç olmadı bu işlemide yaptın yine biçimlendir diyor
Partitionu sil biçimlendirme ama diskdirectorla partition recovery yap hepsini geri getirirsin 1 günde 2 kez hdd yi sildim anında geri getirdim:D
-
Neden raw olur peki? Sebeplerini bilekte basimiza gelmsein :))
-
eyw. insin denicem
-
sorun çözükdümü bu tarz konularda geri dönüş yaparsanız iyi olur en azından sonra birinin başına gelirse boşuna denemez.