Harici HARDDİSK Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ispanyol
    ispanyol's avatar
    Erkek

MERhaba arkadaslar. HARDDİSK almak istiyorum. Bir arkadasıma sordum hani hafrk varmıdır diye vardır dedi. biraz arastır felan dedi. Baktım biraz ama anlamadım. Acaba nasıl bişey alsam birde şöyle bir sorun var. yani sorun olurmu?) benim bilgisayrım 5 yıllık bazan 8 gb lık usb takınca kapanıyor :D acaba 1 tb takarsam birşey olurmu:D yarım edersenin sevinirim. şimdiden teşekkürler.  

Maksadınız Aşk Aşkınız Baki Kalsın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Pc nin özelliklerini yazarsan daha çabuk yardımcı olur arkadaşlar.

Harddisk meselesine gelince Bende W.dıjıtal 3.5 1 Tb lık hdd si var bi senedir kullanıyorum çok memnunum.Alacaksana da Seagate ve ya Western Dıgıtal almanı bulabilirsen kendineden fanlılarını almanı tavsiye derim...

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek

Hocam 3.5" ile 2.5" arasındaki boyut ve ağırlık farkını da göz önünde bulundur.Muhtemelen biliyorsundur; ama tekrar etmekte fayda var, ben de sonradan öğrendim, o ölçüler içlerindeki disklerin çapına ait. :) 

Bu niymiş la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

tatarramazan bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam 3.5" ile 2.5" arasındaki boyut ve ağırlık farkını da göz önünde bulundur.Muhtemelen biliyorsundur; ama tekrar etmekte fayda var, ben de sonradan öğrendim, o ölçüler içlerindeki disklerin çapına ait. :) 

Aynen arkadaşın dediği gibi yanında taşımak için alıyorsan 3.5 almamalısın her giitiğin yere taşıması sorun oluyor adaptörü falan filan 2.5 almalısın cebinde bile götürürsün.Yok benim yaptığım gibi kasanın üstüne koyacağım arşiv yapacağım dersen .5 almanda bi sakınca yok ..

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

kardeş 1 tb lık alma alacaksan 500 gb lık al cünkü taşıması zor oluyo 1tb olanlara bide adaptör gerekiyo hem pc ye hemde prize takıyosun zor iş bende yeni aldım vatan dan gayet kaliteli ve hızlı öneririm seagate 2,5" 500 Gb Freeagent Go Special Edition die bişi  baya  güzel

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

cagilgurbuz bunu yazdı:

kardeş 1 tb lık alma alacaksan 500 gb lık al cünkü taşıması zor oluyo 1tb olanlara bide adaptör gerekiyo hem pc ye hemde prize takıyosun zor iş bende yeni aldım vatan dan gayet kaliteli ve hızlı öneririm seagate 2,5" 500 Gb Freeagent Go Special Edition die bişi  baya  güzel

bencede.

arkadaşlar suna bi bakarmisiniz bunu alsam ne zararı olur  

http://www.tekmarshop.com.tr/ProductDetails.asp?productid=URUN1180037

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

kabadayi09 bunu yazdı:

Pc nin özelliklerini yazarsan daha çabuk yardımcı olur arkadaşlar.

Harddisk meselesine gelince Bende W.dıjıtal 3.5 1 Tb lık hdd si var bi senedir kullanıyorum çok memnunum.Alacaksana da Seagate ve ya Western Dıgıtal almanı bulabilirsen kendineden fanlılarını almanı tavsiye derim...

tam yorum budur ama western digital den şaşma

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
Toplam Hit: 1587 Toplam Mesaj: 7