folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Harici Harddiskte Ki Sinir Bozucu Virüsler

Harici Harddiskte Ki Sinir Bozucu Virüsler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

Selamlar 

geçenlerde (1-2 ay olucak) arkadaşıma haricimi vermiştim. geçenlerde bir şey lazım oldu diye taktım baktım anında windows essentials bile bağırmaya başladı. baktım için her klasörün içinde aynı isimde .exe mi dersin başka dela vere mi dersin arıyo. combofix yardımıyla taradım ettim ama içini ellememiş bile haricinin. windows 10 kurucam bu akşam ama harici böyle virüs yuvasıyken yapmak istemiyorum. nasıl şekilde tamamen içini temizleyebilirim?

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rebel_Rider
    Rebel_Rider's avatar
    Erkek

güncel nod32 antivirüs le hepsinin hakkından gelebilirsin gibi gözüküyor.

"I told you guys. NEVER underestimate the power of a _________."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

deniyeyim hocam geçenlerde key konusunu görmüştüm zaten umarım kalıcı bir çözüm olur teşekkürler :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

şunun bir çözümü yok mu ya :( ağlıyolar harici harddisk hangi cihaza takarsam takayım 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

şunun bir çözümü yok mu ya :( ağlıyolar harici harddisk hangi cihaza takarsam takayım 

pc yı usb den boot edılen bıtdefender ya da kasper resque cd ile aç hdd yi de böle tarat buyuk ihtimal düzelir

Hayırlısı...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Hocam o virüs pcye de bulaşıyordur büyük ihtimalle ve takılan her bellek vs.'ye kendini kopyalıyor. E kopyalanan ortam da başka pc ye girince ordan da kendini o pcye alıyor vs. Live linux kur usb ye ve onunla aç temizle pcyi de bellekleri de... Şahsen bizim evdeki tüm belleklerde onlardan var ve temizlemek için bana getiriyorlar öyle yapıyorum yoksa direkt olarak windowsa takarsan ucu gelmez o ipin.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı

Hocam o virüs pcye de bulaşıyordur büyük ihtimalle ve takılan her bellek vs.'ye kendini kopyalıyor. E kopyalanan ortam da başka pc ye girince ordan da kendini o pcye alıyor vs. Live linux kur usb ye ve onunla aç temizle pcyi de bellekleri de... Şahsen bizim evdeki tüm belleklerde onlardan var ve temizlemek için bana getiriyorlar öyle yapıyorum yoksa direkt olarak windowsa takarsan ucu gelmez o ipin.

bu dediğiniz yöntemi nasıl yapabilirim bir kaynak önerebilir misiniz? 

usbye live linux nasıl kurulur bilgim yok birde usbden bootlatıp açtığımda linux içinde neyle temizleyebilirim bir program vs mi kurmam gerekir ?

Toplam Hit: 723 Toplam Mesaj: 7