folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Harici HD Bölümleme Ve Format Değiştirme

Harici HD Bölümleme Ve Format Değiştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Gençler 1.5 TB haric hd aldık (ntfs) bunu 5 partişına ayırıp 4ü fat32 1i ntfs olcak nasıl olur?

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    normal hdd lerde paritton magic ile süperce yapılıyor format bile atmadan. haricilerdede olacağını düşünüyor ve öneriyorum

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Partition magic ile ya da bilgisayarım'a sağ tıklayıp yönet dedikten sonra disk yönetimine gelerek yapabilirsin ama mecbur değilsen o kadar fazla bölüm ve fat32 tavsiye etmem.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    abi bul bi linux sidisi sididen çalıştır tak aleti oraya partition editör vardır içinde çekiştirmeli olarak istediğin boyuta ayırırsın.. görür görmez onu bilemem bazen o disklere karşı manyaklığı tutuyo işini çabuk yaparsın ;)

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Arkadaşlar burada senelerdir bas bas bağırıyorum ne zaman şu Hiren Boot Cd'nin nimetlerinden faydalanacakınız?

Acronis Disk Director ile

Partition magic ile

Windows management ile

Ve yüzlerce partition tools ile yapabilirsin.

Önceliği tabiki yine Acronis'e veriyorum.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
Toplam Hit: 1163 Toplam Mesaj: 5