Harici HDD Aldım, Ama Vitrin Ürünü Geldi, Sizce Geri Vermelimiyim?
-
LaCie 500GB harici hdd aldım Mavi Bilgisayar'dan. Fakat vitrinde sergilenen ürünü göndermişler, çizikleri vs. var.
Şimdi HDD'ler hassas cihazlar, sarsılıp etmiştir, ilerde sorun çıkartabilir mi? Sizce iade etmeli miyim?
Fikrinizi almak istedim.
-
Bu arada yazım hatası yapmışım başlıkta. Sizce geri ''vermeli miyim?'' ayrı yazılacaktı. Düzeltilirse sevinirim.
-
ürünün bir hatası yoksa ve iade kabul etmiyolarsa veremezsin.
sonuçta vitrin ürünü de olsa kullanılmamış üründür.
ama içine sinmediyse bi şansını dene ki büyük ihtimalle iade ya da takas kabul edeceklerdir.
-
Eerki kullanımda sorun yoksa deiştirmesende olur,ama deiştirmek istiosan ben 0 ürün parası verdim bana vitrinden geldi diosan deiştir.Ayrıca ilerde oluşacak bi bozukluk için garantisi vardır bişiler yaparlar heralde die düşünüom ama sen bilirsin.Yinede en temizi deiştirmek die düşünüom :)
-
değiştirebilirsin. hoca yasa bunu soyluyor. herzaman.)
-
biraz zor. Alırken indirim yaparlardı ama aldıktan sonra zor.
-
hocam sen şimdi sıfır bir ürün parası veripte sana kullanılmış ürün göndermişlerse bence değiştirmelisin. kullanılmış ürüne ikinci el parası verseydin bişey demezdim..
-
Yok iade hakkı zaten var. Belli, çok kullanılmış değil ama vitrin ürünü olduğu için tek tük çizikler, izler var. Karar veremedim.
-
teşhir ürünleri (vitrin ürünü yani) normalden ucuza satılır hep. en azından ben hep böyle denk geldim ver gitsin bana sorarsan sakatlık çıkabilir,gerçi çıkmayabilirde ama bilmiyom kafam karıştı bi an
-
Abicim hdd hassas fln değildir :) yani ona hasar verecek kadar sert bir darbe almış olsaydı zaten kutusunda o gördüğün hasardan daha büyükleri mevcut olurdu üstünde...
Eğer üstünde cok fazla çizik fln varsa o zaman değiştirmeyi deneyebilirsin, Ama yok sorun değil diosan o zaman hiç uğraşma...
Çünkü yıl 2000 de çalışıodum mavide, hala devamlı gider gelirim:) Böle bir durumda camura yatılabilitesi yüksek :)
-
Evet, an itibari ile HDD'yi 220'ye taktım, PC'ye bağladım ve sonuç: Çalışmadı :)