folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Harici HDD Aldım, Ama Vitrin Ürünü Geldi, Sizce Geri Vermelimiyim?

Harici HDD Aldım, Ama Vitrin Ürünü Geldi, Sizce Geri Vermelimiyim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

LaCie 500GB harici hdd aldım Mavi Bilgisayar'dan. Fakat vitrinde sergilenen ürünü göndermişler, çizikleri vs. var.

Şimdi HDD'ler hassas cihazlar, sarsılıp etmiştir, ilerde sorun çıkartabilir mi? Sizce iade etmeli miyim?

Fikrinizi almak istedim.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bu arada yazım hatası yapmışım başlıkta. Sizce geri ''vermeli miyim?'' ayrı yazılacaktı. Düzeltilirse sevinirim.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek

ürünün bir hatası yoksa ve iade kabul etmiyolarsa veremezsin.

sonuçta vitrin ürünü de olsa kullanılmamış üründür.

ama içine sinmediyse bi şansını dene ki büyük ihtimalle iade ya da takas kabul edeceklerdir. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Eerki kullanımda sorun yoksa deiştirmesende olur,ama deiştirmek istiosan ben 0 ürün parası verdim bana vitrinden geldi diosan deiştir.Ayrıca ilerde oluşacak bi bozukluk için garantisi vardır bişiler yaparlar heralde die düşünüom ama sen bilirsin.Yinede en temizi deiştirmek die düşünüom :)

:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    değiştirebilirsin. hoca yasa bunu soyluyor. herzaman.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    biraz zor. Alırken indirim yaparlardı ama aldıktan sonra zor.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    hocam sen şimdi sıfır bir ürün parası veripte sana kullanılmış ürün göndermişlerse bence değiştirmelisin. kullanılmış ürüne ikinci el parası verseydin bişey demezdim..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Yok iade hakkı zaten var. Belli, çok kullanılmış değil ama vitrin ürünü olduğu için tek tük çizikler, izler var. Karar veremedim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    teşhir ürünleri (vitrin ürünü yani) normalden ucuza satılır hep. en azından ben hep böyle denk geldim ver gitsin bana sorarsan sakatlık çıkabilir,gerçi çıkmayabilirde ama bilmiyom kafam karıştı bi an

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Abicim hdd hassas fln değildir :) yani ona hasar verecek kadar sert bir darbe almış olsaydı zaten kutusunda o gördüğün hasardan daha büyükleri mevcut olurdu üstünde...

Eğer üstünde cok fazla çizik fln varsa o zaman değiştirmeyi deneyebilirsin, Ama yok sorun değil diosan o zaman hiç uğraşma...

Çünkü yıl 2000 de çalışıodum mavide, hala devamlı gider gelirim:) Böle bir durumda camura yatılabilitesi yüksek :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Evet, an itibari ile HDD'yi 220'ye taktım, PC'ye bağladım ve sonuç: Çalışmadı :)

Toplam Hit: 1364 Toplam Mesaj: 11