folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hariçten Taktığım Hdd Deki Oturum Dosyalarıma Erişemiyorum

Hariçten Taktığım Hdd Deki Oturum Dosyalarıma Erişemiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    arkadşlar laptopumun hdd sini çıkarttım kutuya koyup usb den bağladım fakat Administrator oturumundaki dosyalara erişemiyorum erişim engellendi diye eror veriyor birde ben bu kutudan içindeki işletim sisteminden boot ediyorum fakat mavi ekran çıkıp hemen resetleniyor hdd yi çıkartıyorum ama gene olmuyor bu konuda bilgisi olan wamıdır

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    hiç tahmini olan bilem yokmu ?

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    hacım tebrik ederim ..laptopun hddsini cikarmak dahice.. hdd baglantisi sataydı da usb ye mi cevirdin tam olarak hddyi nasilken usbye bagladin..o kısmı cözemedim..orjinelinden usbliydiyse cikartirken ..hddyi bozmus yada dosyalarda kayiba sebeb olmus olabilirsin formatlamayi dene ...hic acilmiyorsa..

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    rmk hocam sen yanlış anlamışın senin anladığın tarzda bir müdehaleden ziyade zaten ide olan laptop hdd mi uygun devre ile (Kutu die tabir ettiğim alet) usb ye çevirip takılabilir hdd ye döndürdüm bknz : http://urun.gittigidiyor.com/Sifir-Kutusunda-2-5-quot-Harici-Laptop-HDD-Kutusu_W0QQidZZ11422958  = bu değil ama bunun işlevini gören bir modeli ile ama adminstrator dosyasına giremiyorum yani hdd canavar gibi çalışıyor ama yazılımsal bir sorun war

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Destroyer
    Destroyer's avatar
    Erkek

http://img233.imageshack.us/my.php?image=securityab7.png

Resimdeki 5 adımı izle ve oluşturduğun profile tüm izinleri ver. Büyük olasılıkla sorununu çözecektir.

d.d.
Toplam Hit: 1052 Toplam Mesaj: 5