folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Harika Bir Cevap(Gerçektir)

Harika Bir Cevap(Gerçektir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Bu olay 14 ekim 1998 de kıtalar arası bir uçuş esnasında gerçekleşmiş.

"Bir kadın, uçakta zenci bir adamın yanında oturuyordu.

Durumdan rahatsızlığını belli edercesine, hostesten başka bir yer bulmasını istedi, zira öylesine antipatik birinin yanında oturamazdı.

Hostes, tüm uçağın dolu olduğunu fakat birinci sınıfta yer... olup olmadıına bakacağını söyledi.

Diğer yolcular şaşkınlık ve tiksintiyle olayı izliyorlardı, bu kadının sadece terbiyesizliğine değil, bir de birinci sınıfta yolculuğu devam edeceğine şahit oluyorlardı.

Zavallı adamcağız çok kötü bir durumda olmasına rağmen cevap vermemeyi tercih etti.

Bu yüksek tansiyondaki durumda kadın, birinci sınıfta ve o adamdan uzak uçabileceğinden tatmin olmuş, hostesin dönmesini bekliyordu.

Birkaç dakika sonra geri gelen hostes, kadına: "Çok özür dilerim geciktim.Birinci sınıfta bir yer buldum… Bu yeri bulmak biraz zamanımı aldı, sonra yer değişikliği için pilottan izin almam gerekiyordu.

'Hiç kimse sorun yaratan bir diğerinin yanında oturmak mecburiyetinde tutulamaz' dedi ve bu izni verdi.

" Diğer yolcular kulaklarına inanamıyorlardı, bu esnada kadın da bir zafer kazanmış gibi yerinden kalkmaya hazırlandı.

Aynı anda hostes, oturmakta olan zenciye dönerek: "Beyefendi, sizi uçağın birinci sınıfındaki yeni yerinize götürmem için beni takip eder misiniz lütfen?

Seyahat firmamız adına kaptan pilotumuz sizden böyle nahoş bir olay yaratan kimsenin yanında oturmak mecburiyetinde bırakıldığınız için çok özür diliyor." Tüm yolcular hep birlikte, bu olayı iyi bir biçimde sonuçlandıran uçak personelini alkışlayarak tebrik ettiler.

O yıl, kaptan pilot ve hostes uçaktaki davranışlarından dolayı ödüllendirildiler.

Aşağıdaki mesaj, tüm ofislere personelin görebileceği bir biçimde iletildi: "İnsanlar onlara ne söylediğinizi unutabilirler. İnsanlar onlara ne yaptığınızı da unutabilirler. Ama insanlar, onlara kendilerini nasıl hissettirdiğinizi asla unutmazlar."

kimse kendi seçmedi ırkını :)

konunun ne siyaset nede dinle alakası yoktur.

konu insanlıkla alakalıdır.

siyaset yapılmazsa ve silinmezse sevinirim.

@mod : verdiğin linki üyeliğim olmasına rağmen izleyemedim. gizlilik ayarı varmış. facebook linki vermekte çığır açtın hocam. dikkat et.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

evet güzel cevap vermiş hacı :) daha önceden izlemiştim...

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aferim o hostese :)

Orda olsaydım alnında öperdim :P

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o hostesi bulup nikahı basmak lazım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

hocam evet siyaset ile ilgili degil ama bunu yazmaniza gerek yok mod veya adminler bunu anlaabilirler. bunu neden yaziyorum. siyaset ile ilgilidegildir demek  sanirim admin yada mod ustunde antipati yarabilir.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:
    -----------------------------

o hostesi bulup nikahı basmak lazım

basıp nikahlamamak lazım.

Gerçekten süpermiş.

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

kimse kendi ırkını seçmedi demişsin de ben seçebilsem zenci olurdum zaten. yok lan tarak kürek muhabbetine değil orda sıkıntım yok da ten renkleri çok hoşuma gidiyor. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

kimse kendi ırkını seçmedi demişsin de ben seçebilsem zenci olurdum zaten. yok lan tarak kürek muhabbetine değil orda sıkıntım yok da ten renkleri çok hoşuma gidiyor. 

amacim kotulemek yada kucumsemek degil bende severim ama yasadigim yerdeki zenciler cok pis kokuyo! sanirim tenlerinin cok kalin olmasindan kaynaklaniyo. cok agir bi kokulari var.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

bunun videosu var

http://www.youtube.com/watch?v=L3mFj6Rnmuw

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    moda cevap :D verdiğim linki üyeliksiz izledim. deneyerek koydum zaten. sizde neden sorun çıktı anlamadım. farklı tarayıcılarda denedim
Toplam Hit: 1352 Toplam Mesaj: 10