folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1 2010 PPVRIP Xvid

Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1 2010 PPVRIP Xvid

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1 2010 PPVRIP XviD-WBZ

Release Group: WBZ
    Release Date: Jan-16th-2011
    Filename: HP-7-WBZ.avi
    Source: PPVRip
    Size: 1.36 GB
    Genre: Adventure | Fantasy | Mystery
    Video: 704 x 320 | 25fps
    Audio: English | MP3
    Subs: N/A
    IMDB Rating: 7.9/10 (53,208 votes)
    RT Critics: 7.1/10
    Directed By: David Yates
    Starring: Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint

http://hotfile.com/dl/97259974/d6873c2/HP-7-WBZ.avi.html

http://www.fileserve.com/list/g9MRDpF

http://www.duckload.com/download/2207743/HP-7-WBZ.avi

MOVIE SAMPLE

http://www.fileserve.com/file/RG66uWK

ÖNEMLİ NOT:Film dünya forumlarına yeni düşmüştür,bu yüzden uyumlu alt yazı bulamayabilirsiniz.Önceki alt yazıyı yakında biri senkronlar,yinede emin olmadan indirmeyin derim.

Ayrıca PPVRip ne diyenlere:http://cenkozmercan.wordpress.com/2010/11/28/ppvrip-nedir/

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Bende bir heves bu sitenin yorum bölümünde link kasan bir türk arkadaşın olduğuna sevinmiştim.

Meğer konuyu açanın linklerini vermişsin.

Bu sitenin yazarları şerefsizin önde gidenidir, konuyu açarlar ve ilk yorumuda kendileri alırlar. Çünkü yorumlardaki linkler daha çok indirilir.

Sözlerim konu dışı farkındayım ama bu sitenin şerefsizliklerine tahammül edemiyorum, canım sıkıldıkça denyo ile yorum flood yaparak siteyi kastırıyorum mesela.

Biz uploaderlar ilk mesajı kapmak için sitede amele gibi bekleriz konu açılsın, şerefsiz konu açanlar hem konu linkleri yetmiyormuş gibi birde üstüne ilk yorumu kendine saklarlar.

A.q evlatları.

Sözüm sana değil "heza" yanlış anlama.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

coLin bunu yazdı:
    -----------------------------

Bende bir heves bu sitenin yorum bölümünde link kasan bir türk arkadaşın olduğuna sevinmiştim.

Meğer konuyu açanın linklerini vermişsin.

Bu sitenin yazarları şerefsizin önde gidenidir, konuyu açarlar ve ilk yorumuda kendileri alırlar. Çünkü yorumlardaki linkler daha çok indirilir.

Sözlerim konu dışı farkındayım ama bu sitenin şerefsizliklerine tahammül edemiyorum, canım sıkıldıkça denyo ile yorum flood yaparak siteyi kastırıyorum mesela.

Biz uploaderlar ilk mesajı kapmak için sitede amele gibi bekleriz konu açılsın, şerefsiz konu açanlar hem konu linkleri yetmiyormuş gibi birde üstüne ilk yorumu kendine saklarlar.

A.q evlatları.

Sözüm sana değil "heza" yanlış anlama.

Hocam ne dediğini anlamayıp ardından heza nın avatarına baktım, gülümsedim :)

Hangi siteymiş o ?

Altan naptın oğlum :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Resim linkleri scenereleases.info/ ait, download linkleride o sitede bu filmin konusunu açan kişiye ait.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

@coLin o işleri bıraktım ben.kasmıyorum artık,sırf paylaşım olsun die atıyorum buraya,depodepo yönetimi ve bildiğim bazı Türkler kasıyor doğrudur bir çok kez şahit oldum.Hatta new yorkta 5 minare filminde yorum kısmında Türkçe mini bi tartışma çıkardım :D :D meğer ne kadar çok Türk varmış oraya takılan.

fatX

resimlerinin url lerini kopyala tarayıcıya yapıştır anlarsın ;)  

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

O konudaki 2. mesaj bana ait, halbuki 1. mesajdım. Ama ne oldu, yazar götü 1. mesajı aldı. Sırf arkadaşın linklerini koymak için aldım orayı. Bu filmi yapmadım ben.

Bazen denk geliyorum türklere, ancak google adsense reklamı tıklatmak için saçma sapan link veriyorlar. Ondan sonra ismimizi kötüye çıkarıyorlar. Türkler böyle şöyle diye.

Boşuna multi poster 4 satışları türklere yapılmıyor. Kim bilir hangi kişi,  o... karının canını yaktı. Bir daha türklere program satmaz oldu.

Edit:

Bu işleri bırakan biri olarak rlslog sitesinide bilirsin sen. Orda da bu filmin ilk yorumunu ben almıştım, ordada sildiler. :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

coLin bunu yazdı:

O konudaki 2. mesaj bana ait, halbuki 1. mesajdım. Ama ne oldu, yazar götü 1. mesajı aldı. Sırf arkadaşın linklerini koymak için aldım orayı. Bu filmi yapmadım ben.

Bazen denk geliyorum türklere, ancak google adsense reklamı tıklatmak için saçma sapan link veriyorlar. Ondan sonra ismimizi kötüye çıkarıyorlar. Türkler böyle şöyle diye.

Boşuna multi poster 4 satışları türklere yapılmıyor. Kim bilir hangi kişi,  o... karının canını yaktı. Bir daha türklere program satmaz oldu.

Edit:

Bu işleri bırakan biri olarak rlslog sitesinide bilirsin sen. Orda da bu filmin ilk yorumunu ben almıştım, ordada sildiler. :)

Hiç şaşırmadım nedense.Hocam aslında bu sitelerin mantığı ile çalışan yerli bir site açma hedefim var,sadece Tr rip grupları olacak,ama sağolsun okul yüzünden konsantre olamıyorum,aslında bir ara oturup bütün rip gruplarıyla iletişime geçeceğim ama vaktim yok.

Toplam Hit: 1169 Toplam Mesaj: 7