Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

şimdi imdb'den baktım 2 part olarak verilmiş part-1 2010da part-2 2011'de yazıyor

film hakkında bilgisi olan var mı böyle salakca birşey yaparlar mı acaba 2 parça finali

verirler mi

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Kitabından dolayı  neler olacağını biliyorum.  Melez Prens beklentilerimin çok aşağısında kalmıştı sinemada. Filmde Harry Potter i  oynayan gencin  hastalığı iyice kendini belli ediyordu artık.  Bu iki filmi çıkartabilir mi  emin degilim. Son kitabın 3 part halinde çekileceğini  okumuştum ben de bi yerlerde. Finale yakışır çekseler bari bu sefer.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Hocam 2 film halinde çekilecek birincisinde kahramanlardan birini ötekisinde diğerini öldürecekler. Yani birinde Harry ölecek diğerinde Voldemort ona göre ayrı ayrı film çekiyorlar yani. Ancak şunu söylemek gerekirse Harry Potter filmleri her zaman kitabın gölgesinde kalmıştır. Kitaptaki güzel anlatımı filmde yakalayamadılar. Hiçbir zaman Yüzüklerin Efendisi serisi kadar güzel bir film çekemediler ne yazık ki.

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Kitapta harry filan ölmüyor  , harry nin öleceği nerden çıktı :S weasleyin kız kardeşiyle evleniyor voldemort öldükten sonra  3 tanede cocugu oluyor hatta...

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Cupofcoffee bunu yazdı:
    -----------------------------

Kitapta harry filan ölmüyor  , harry nin öleceği nerden çıktı :S weasleyin kız kardeşiyle evleniyor voldemort öldükten sonra  3 tanede cocugu oluyor hatta...

Hocam kitapta Harry ölüyor diye birşey demiş miyim? Mesajımı tekrar oku. Film yapımcıları daha fazla para kazanmak için 2. filmin senaryosunu kendilerine göre düzenleyip Harry'i öldürüyorlar olay bu kadar basit yani.

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Çok sıkı bir Harry Potter fanatiğiyim. 7 kitabıda en az 9 ar kere okumuşumdur baştan sona enfes :) Ama filmlerini izlemedim ilk film  hariç. Kitapların verdiği tadın ceyreğini bile veremiyorlar. Çok kısaltmışlar, olaylar kopuk her şey birbirine girmiş güzel değil.

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

abi öyle saçmalarlar bence ayrıca kitabı bu kadar övüyorsunuz her seferinde heveslenip

başlıyorum 10 sayfa okuyup bırakıyorum alerjim var kitaba :F evde tozların içinde kaldı kitap

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

abi öyle saçmalarlar bence ayrıca kitabı bu kadar övüyorsunuz her seferinde heveslenip

başlıyorum 10 sayfa okuyup bırakıyorum alerjim var kitaba :F evde tozların içinde kaldı kitap

yaw sen ne diyorsun ya bi kere tadını alsan warya bak nasıl delisi oluyorsun :)

gerçi 1. kitap biraz çocuk kitabı gibi duruyor bu yaşta ondan başlarsan sıkılırsın ama 3 ten sonra bildigin fantastik roman çocuklukla alakası yok :D tırstıgın yerler bile oluyo :D

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

bu konu hakkında herşey kafasından birşeyler atıyor ama şöyle birşey var Harry Potter hayranları serinin bitmesine üzülüyorlardı ve Harry Potter Ölüm yadigarları 2 film olacak daha geniş olarak çekiliyor.Ayrıca Ölüm Yadigarları 2'de sırf yarım saatlik bir savaş sahnesi olacakmış buda güzel...

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:

Kreyzi bunu yazdı:

yaw sen ne diyorsun ya bi kere tadını alsan warya bak nasıl delisi oluyorsun :)

gerçi 1. kitap biraz çocuk kitabı gibi duruyor bu yaşta ondan başlarsan sıkılırsın ama 3 ten sonra bildigin fantastik roman çocuklukla alakası yok :D tırstıgın yerler bile oluyo :D

yok müdür son kitap bende ki ölüm yadigarları kitapla alakalı birşey değil sorun bende hiç kitap okumak

istemiyorum sevmem öyle şeyleri :W

Toplam Hit: 963 Toplam Mesaj: 10