Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları
-
şimdi imdb'den baktım 2 part olarak verilmiş part-1 2010da part-2 2011'de yazıyor
film hakkında bilgisi olan var mı böyle salakca birşey yaparlar mı acaba 2 parça finali
verirler mi
-
Kitabından dolayı neler olacağını biliyorum. Melez Prens beklentilerimin çok aşağısında kalmıştı sinemada. Filmde Harry Potter i oynayan gencin hastalığı iyice kendini belli ediyordu artık. Bu iki filmi çıkartabilir mi emin degilim. Son kitabın 3 part halinde çekileceğini okumuştum ben de bi yerlerde. Finale yakışır çekseler bari bu sefer.
-
Hocam 2 film halinde çekilecek birincisinde kahramanlardan birini ötekisinde diğerini öldürecekler. Yani birinde Harry ölecek diğerinde Voldemort ona göre ayrı ayrı film çekiyorlar yani. Ancak şunu söylemek gerekirse Harry Potter filmleri her zaman kitabın gölgesinde kalmıştır. Kitaptaki güzel anlatımı filmde yakalayamadılar. Hiçbir zaman Yüzüklerin Efendisi serisi kadar güzel bir film çekemediler ne yazık ki.
-
Kitapta harry filan ölmüyor , harry nin öleceği nerden çıktı :S weasleyin kız kardeşiyle evleniyor voldemort öldükten sonra 3 tanede cocugu oluyor hatta...
-
Cupofcoffee bunu yazdı:
-----------------------------
Kitapta harry filan ölmüyor , harry nin öleceği nerden çıktı :S weasleyin kız kardeşiyle evleniyor voldemort öldükten sonra 3 tanede cocugu oluyor hatta...
-----------------------------Hocam kitapta Harry ölüyor diye birşey demiş miyim? Mesajımı tekrar oku. Film yapımcıları daha fazla para kazanmak için 2. filmin senaryosunu kendilerine göre düzenleyip Harry'i öldürüyorlar olay bu kadar basit yani.
-
Çok sıkı bir Harry Potter fanatiğiyim. 7 kitabıda en az 9 ar kere okumuşumdur baştan sona enfes :) Ama filmlerini izlemedim ilk film hariç. Kitapların verdiği tadın ceyreğini bile veremiyorlar. Çok kısaltmışlar, olaylar kopuk her şey birbirine girmiş güzel değil.
-
abi öyle saçmalarlar bence ayrıca kitabı bu kadar övüyorsunuz her seferinde heveslenip
başlıyorum 10 sayfa okuyup bırakıyorum alerjim var kitaba :F evde tozların içinde kaldı kitap
-
Kreyzi bunu yazdı:
abi öyle saçmalarlar bence ayrıca kitabı bu kadar övüyorsunuz her seferinde heveslenip
başlıyorum 10 sayfa okuyup bırakıyorum alerjim var kitaba :F evde tozların içinde kaldı kitap
-----------------------------yaw sen ne diyorsun ya bi kere tadını alsan warya bak nasıl delisi oluyorsun :)
gerçi 1. kitap biraz çocuk kitabı gibi duruyor bu yaşta ondan başlarsan sıkılırsın ama 3 ten sonra bildigin fantastik roman çocuklukla alakası yok :D tırstıgın yerler bile oluyo :D
-
bu konu hakkında herşey kafasından birşeyler atıyor ama şöyle birşey var Harry Potter hayranları serinin bitmesine üzülüyorlardı ve Harry Potter Ölüm yadigarları 2 film olacak daha geniş olarak çekiliyor.Ayrıca Ölüm Yadigarları 2'de sırf yarım saatlik bir savaş sahnesi olacakmış buda güzel...
-
seadog bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------yaw sen ne diyorsun ya bi kere tadını alsan warya bak nasıl delisi oluyorsun :)
gerçi 1. kitap biraz çocuk kitabı gibi duruyor bu yaşta ondan başlarsan sıkılırsın ama 3 ten sonra bildigin fantastik roman çocuklukla alakası yok :D tırstıgın yerler bile oluyo :D
-----------------------------yok müdür son kitap bende ki ölüm yadigarları kitapla alakalı birşey değil sorun bende hiç kitap okumak
istemiyorum sevmem öyle şeyleri :W