folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hasankeyften Bir Anı..

Hasankeyften Bir Anı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek

Ya bugün hasankeyf  gittim muhteşem bir görüntüsü var. Tarihi bakımdan hoş ve çok güzel.. Herkese tavsiye ederim hasankeyfi acayip bir kafile sürüsü vardı..neyse kaleye çıkıyordum baktım cansu dere ile sezen aksu yani
    minik serçemi yanımdan geçerken  gördüm la dedim yanlış görüyorum sabah sabah başkasıdır dedim ne arar bu saat neyse kaleden indim
    aşağıya elimi yüzümü yıkadım yukarı çıktım la ne göreyim harbiden mınık serçeyle cansu dere yanlarında atv kameramanı la yanına yanaştım dedim sezen abla fotoğraf çekinebilirimiyiz diye tabi canım diyişi beni öldürdü :)))

bide en sevdiğim şarkımı okudu oy oy oy bana özel konser yaptı : ))

la harbiden boyu ufacık...

CeLeKatireJeotuzbeş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    hoca sen o zaman batmandanda geçmissindir. Batmanın benim için ayrı bir yeri var YÜREĞİMİN BAŞKENti ora

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    miRkuT
    miRkuT's avatar
    Erkek
    feyk bunlar feyk.. hani resim hani ispat :))  Ummadık tesadüfler, hayatı bir hoş eyler.. Senin adına sevindim...

Bildiği kadarıyla adalet eden, bilmediği kadarıyla zulmeder...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Sayısız Kez Gitmişim.. En Son OkuL Gezisinde Gitmiştik Sınıfça Züper Bir Yer. İnsanı Başka YerLere Götürüor

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek

"feyk bunlar feyk" feyk ha bekle biraz...  : )))

Samsung pro 815 fotoğraf makinasıyla çektiğimden dolayı bıraz geç çıkacak..

CeLeKatireJeotuzbeş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek
    cansu noldu ? pas vermedimi:))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    Arkadaş dedi geç cansu dereyle fotoğraf çekin dedim bırak abi cem yılmazla papaz olmuyayım cansu duydu bana baktı güldü gitti

CeLeKatireJeotuzbeş
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    CLK-J35 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaş dedi geç cansu dereyle fotoğraf çekin dedim bırak abi cem yılmazla papaz olmuyayım cansu duydu bana baktı güldü gitti
    Vaybeee Cansu Dere Sana GüLmüş Hea?? Eee Ne oLduki :D Benim için AğLArsa BiLe o Hatuna Bakmam :P

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    takmışım cansuya  ben sezeni gördüm ya o yeter anlamadığım o saatte ne işleri vardı : )

CeLeKatireJeotuzbeş
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    CLK-J35 bunu yazdı:
    takmışım cansuya  ben sezeni gördüm ya o yeter anlamadığım o saatte ne işleri vardı : )
    SezenLe Çektirdiğin Foto Var mı ????

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek

hoja msn gel sana yollım : )

clk-j35@hotmail.com

CeLeKatireJeotuzbeş
Toplam Hit: 1003 Toplam Mesaj: 11