Haşere Kovucu Cihaz?
-
Arkadaşlar , bi tane uygun fiyatlı haşere kovucu cihaz almayı düşünüyorum, köy evinde kullanmak üzere 200 m2 mesafede etkili olması yeterli, birde fare yılan böcük felan hepsini kovsun:) internetten bakındım ama bir sürü cihaz var piyasada , daha önce kullanıpta faydasını goren varmi , tavsiye edebileceginiz cihaz varmi? Bu cihazlar gercekten ise yariyormu? İzmirde nerde bulunur baska yrrden alsak kargoyla kapida odeme mevcut satici varmi?
-
DDT, (dikloro difenil trikloroethan) çok zehirli ve inatçı bir böcek öldürücüdür.
hocam tarım mazlezemesi satan yerlerde bulabilirsin .
dikkatli ol çok felaket birşeydir.
suya karıştırarark kullanabilirsin 1 kapak ilaçla 15 lt suya karıştırıp kullanıyorduk bız haşereler fareler için.
camsil şişesinde kullan iş görüyor
evin içinde fazla kullanma zararı çoktur.
aklına gelebilecek bütün sprey hap kapsül sinek kıran gibi ilaçlardan daha güçlüdür
NEFES ALAN HERŞEYİ YOK EDER ŞAKASI YOK

-
Yeri gelmiş küçük bir anımı anlatayım :)
Ofisde devamlı bi karınca muhabbeti vardı, onlarla düzeyli bir ilişkimiz vardı... Mutfakta kirli bişey bırakınca gelirlerdi, temizleyince giderlerdi, onlar pek odaya geçmezlerdi bizde pek onlara bulaşmazdık...
Ama sonra;
Konyada kurulum sırasında hastanelerden bi tanesi konya şekeri verdi bize, bizde ofise getirdik.
Bi cuma günü akşam üzeri tugberk şekeri yemek için açtı bizde onu masaüstünde unuttuk...
Pazartesi geldiğimizde, allahım yok böle bi manzara, binlerce karınca ofisin her yerinde, laptopun üstünde kablonun üstünde masanın üstünde arasında sağında solunda, allahım siliyorum kovuyorum temizliyorum 2 kere vileda ile aldık hala geliyolar...
Raidin karınca savarı varmış, üzerinde etkili olduğu haşa türü : karınca yazıyor :)
Abartısız söylüyorum, yok böle bi kitle imha silahı :D
yaklaşık 6 saat içerisinde bırakın ofisi, bırakın binayı, bahceliyi terk ettiler amk :)))
Aylardır mahallede karınca göremiyoruz o derece :D
Tavsiye ederim :)
renegadealien tarafından 18/Eki/12 20:09 tarihinde düzenlenmiştir -
hocalar bana elektirikli cihaz lazım elektirik prizine takılıyor ve ultramikimsonik sesler cıkararak hayvanları kovuyormus :) zehir vs. aramıyorum elektrikli cihaz olacak
-
aLsanCaK bunu yazdı
hocalar bana elektirikli cihaz lazım elektirik prizine takılıyor ve ultramikimsonik sesler cıkararak hayvanları kovuyormus :) zehir vs. aramıyorum elektrikli cihaz olacak
http://www.batangemi.com/firsatlar/u-316.html
denendi onaylandı
DevilKingtr tarafından 18/Eki/12 21:13 tarihinde düzenlenmiştir -
eyvallah siparişimi verdim. deneyecez görecez :)
-
renegadealien bunu yazdı
Ofisde devamlı bi karınca muhabbeti vardı, onlarla düzeyli bir ilişkimiz vardı... Mutfakta kirli bişey bırakınca gelirlerdi, temizleyince giderlerdi, onlar pek odaya geçmezlerdi bizde pek onlara bulaşmazdık...
Ama sonra;
Konyada kurulum sırasında hastanelerden bi tanesi konya şekeri verdi bize, bizde ofise getirdik.
Bi cuma günü akşam üzeri tugberk şekeri yemek için açtı bizde onu masaüstünde unuttuk...
Pazartesi geldiğimizde, allahım yok böle bi manzara, binlerce karınca ofisin her yerinde, laptopun üstünde kablonun üstünde masanın üstünde arasında sağında solunda, allahım siliyorum kovuyorum temizliyorum 2 kere vileda ile aldık hala geliyolar...
Raidin karınca savarı varmış, üzerinde etkili olduğu haşa türü : karınca yazıyor :)
yaklaşık 6 saat içerisinde bırakın ofisi, bırakın binayı, bahceliyi terk ettiler amk :)))
bende diyorum bizim evin buralarda hiç karınca yok :) neden acaba!!!
-
Marslan bunu yazdırenegadealien bunu yazdı
Ama sonra;
bende diyorum bizim evin buralarda hiç karınca yok :) neden acaba!!!
Ahahaha :) Oraya kadar ulaşmış mı :)
-
http://www.youtube.com/watch?v=4-q67bNCiRI
Rene hocam dan inciler. :)