folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hasret-İ Müebbet

Hasret-İ Müebbet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Arkasında '' resmi hizmete mahsustur '' yazılı bir arabayla geldim bu sensizlik diyarına.. Senden koparılmıştım artık.. Tutuklandım .. Oysa ben sende tutuklu kalmışım.. Hakim bile yargıladı beni.. Sen yargısız infaz yaptın halbuki. Demirden değil sensilikten imal edilmiş 1. sınıf kelepçe geçirdin.. elime,yüreğime,gözlerime.. Burada olmam değilde senin taktığın kelepçe canımı acıtıyor..
    Buradan ölünce çıkacağımı bilmek bile koymuyor bana pek.. Ölmeden seni görememek , ziyaret saatlerinde koğuşta tek kalmak koyuyor..
    Dini bayramlarda verilen 5 dakikalık telefon hakkı var.. Şu dünyada arıycak kimsem yok senden başka .. Senide arayamıyorum malum kelepçen.. Ellerimin ulaşmasına izin vermiyor..
    Alo 166 masal hattını arıyorum telefondaki operatör sahte sesiyle Polyannayı anlatıyor bana..Polyannacılıktan başka yapacak birşey yok burada..

Hannibalgan ( fatih ) abime teşekkürler ..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

olacak olacak, biraz daha betimleme  kullanmalısın. Konuşmalarda kullanılan sözcükleri  kullanmasan daha iyi olur   mesela:"Hakim bile yargıladı beni",  'bile' sözcüğü  fazlalık mış gibi duruyor. Ama  olacak olacak...   

Mevzu derin | Papikolas Planet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

karakutu bunu yazdı:
    -----------------------------

olacak olacak, biraz daha betimleme  kullanmalısın. Konuşmalarda kullanılan sözcükleri  kullanmasan daha iyi olur   mesela:"Hakim bile yargıladı beni",  'bile' sözcüğü  fazlalık mış gibi duruyor. Ama  olacak olacak...   

EYV. Hocam :))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sen beni gökyüzünün bile dikdörtgen olduğu bir yere tıkadın. Eskiyen prangalarıma ve gıcırdayan yatağıma bakılırsa daha uzun süreler buradayım. Biliyor musun avlu tam 23 adım ve sensiz bu 6. ay. Müebbet istedim gözlerinde ama sen hasretinde idam ediyorsun. Hangi suçu işledim sahi? Hangi aşk ihalesine fesat karıştırdım ya da sevda malına zarar mı verdim söyleyin? Ben neden mahkumum biliyorum aslında... Ben Mutluluk Diyarından sürgün bir firariyim ve galiba öyle öleciğim...

MUHRİP kardeşim yazına gelince güzel şeyler çıkacak senden. Buna inanıyorum ama bunun için yaşadıklarını iyi gözlemlemeli, daha iyi betimlemeler kullanmalı ve en önemlisi daha fazla acı çekmelisin. Hadi kolay gelsin...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

Sen beni gökyüzünün bile dikdörtgen olduğu bir yere tıkadın. Eskiyen prangalarıma ve gıcırdayan yatağıma bakılırsa daha uzun süreler buradayım. Biliyor musun avlu tam 23 adım ve sensiz bu 6. ay. Müebbet istedim gözlerinde ama sen hasretinde idam ediyorsun. Hangi suçu işledim sahi? Hangi aşk ihalesine fesat karıştırdım ya da sevda malına zarar verdim söyleyin? Ben neden mahkumum biliyorum aslında... Ben Mutluluk Diyarından sürgün bir firariyim ve galiba öyle öleciğim...

MUHRİP kardeşim yazına gelince güzel şeyler çıkacak senden. Buna inanıyorum ama bunun için yaşadıklarını iyi gözlemlemeli, daha iyi betimlemeler kullanmalı ve en önemlisi daha fazla acı çekmelisin. Hadi kolay gelsin...

sormaya bıkmadım.. nasıl bi adamsın abi yaa daha fazla acı çekmelisin ?? :)

Toplam Hit: 689 Toplam Mesaj: 5