Hasret-İ Müebbet
-
Arkasında '' resmi hizmete mahsustur '' yazılı bir arabayla geldim bu sensizlik diyarına.. Senden koparılmıştım artık.. Tutuklandım .. Oysa ben sende tutuklu kalmışım.. Hakim bile yargıladı beni.. Sen yargısız infaz yaptın halbuki. Demirden değil sensilikten imal edilmiş 1. sınıf kelepçe geçirdin.. elime,yüreğime,gözlerime.. Burada olmam değilde senin taktığın kelepçe canımı acıtıyor..
Buradan ölünce çıkacağımı bilmek bile koymuyor bana pek.. Ölmeden seni görememek , ziyaret saatlerinde koğuşta tek kalmak koyuyor..
Dini bayramlarda verilen 5 dakikalık telefon hakkı var.. Şu dünyada arıycak kimsem yok senden başka .. Senide arayamıyorum malum kelepçen.. Ellerimin ulaşmasına izin vermiyor..
Alo 166 masal hattını arıyorum telefondaki operatör sahte sesiyle Polyannayı anlatıyor bana..Polyannacılıktan başka yapacak birşey yok burada..
Hannibalgan ( fatih ) abime teşekkürler .. -
olacak olacak, biraz daha betimleme kullanmalısın. Konuşmalarda kullanılan sözcükleri kullanmasan daha iyi olur mesela:"Hakim bile yargıladı beni", 'bile' sözcüğü fazlalık mış gibi duruyor. Ama olacak olacak...
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------
olacak olacak, biraz daha betimleme kullanmalısın. Konuşmalarda kullanılan sözcükleri kullanmasan daha iyi olur mesela:"Hakim bile yargıladı beni", 'bile' sözcüğü fazlalık mış gibi duruyor. Ama olacak olacak...
EYV. Hocam :)) -
Sen beni gökyüzünün bile dikdörtgen olduğu bir yere tıkadın. Eskiyen prangalarıma ve gıcırdayan yatağıma bakılırsa daha uzun süreler buradayım. Biliyor musun avlu tam 23 adım ve sensiz bu 6. ay. Müebbet istedim gözlerinde ama sen hasretinde idam ediyorsun. Hangi suçu işledim sahi? Hangi aşk ihalesine fesat karıştırdım ya da sevda malına zarar mı verdim söyleyin? Ben neden mahkumum biliyorum aslında... Ben Mutluluk Diyarından sürgün bir firariyim ve galiba öyle öleciğim...
MUHRİP kardeşim yazına gelince güzel şeyler çıkacak senden. Buna inanıyorum ama bunun için yaşadıklarını iyi gözlemlemeli, daha iyi betimlemeler kullanmalı ve en önemlisi daha fazla acı çekmelisin. Hadi kolay gelsin...
-
HannibALgan bunu yazdı:
Sen beni gökyüzünün bile dikdörtgen olduğu bir yere tıkadın. Eskiyen prangalarıma ve gıcırdayan yatağıma bakılırsa daha uzun süreler buradayım. Biliyor musun avlu tam 23 adım ve sensiz bu 6. ay. Müebbet istedim gözlerinde ama sen hasretinde idam ediyorsun. Hangi suçu işledim sahi? Hangi aşk ihalesine fesat karıştırdım ya da sevda malına zarar verdim söyleyin? Ben neden mahkumum biliyorum aslında... Ben Mutluluk Diyarından sürgün bir firariyim ve galiba öyle öleciğim...
MUHRİP kardeşim yazına gelince güzel şeyler çıkacak senden. Buna inanıyorum ama bunun için yaşadıklarını iyi gözlemlemeli, daha iyi betimlemeler kullanmalı ve en önemlisi daha fazla acı çekmelisin. Hadi kolay gelsin...
sormaya bıkmadım.. nasıl bi adamsın abi yaa daha fazla acı çekmelisin ?? :)