Hastalık (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

doktora gidemeyeceğim için son çarem burası kaldı 

sabahları birkaç kez sarı balgamım oluyor sonrasında şeffaf olarak devam ediyor gün içinde .

bunun dışında burun akıntısı ,burunda tıkanma ve tabiki durmadan öksürük . bilgili mürit lerden ilaç tavsiyelerini bekliyorum 

tabiki en sağlıklısı bir uzmana görünmek ama şuan için böyle bir imkanım yok 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Hocam sigara içenlerin çoğunluğunda sabahları bu balgam görülür gece uykunda içmediğin için bi miktar mukus topluyan ciğer

sabah uyandığında öksürük yolu ile dışarı çıkar tabi beraberinde katranda çıkar... Ben sigarayı bıraktıktan sonra ilk 1 hafta

aşırı şekilde balgamlı öksürüyordum sonrasında kesildi...
    Bu arada neden doktora gidemiyorsunki onuda anlamış değilim bari bir çerçiye gidip balgam sökücü bitkisel ilaç filan alıver
    Son olarak Allah şifa versin

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek

Sigarayı bırak :) Sürekli burun akıntısının sebebi alerji olabilir , yazdıklarının hepsi bende de olan şeyler. Ayrıca balgam sökücü dene epey rahatlatır balgam konusunda , bir de sinus rinse diye bir zımbırtı var o da burnu baya rahatlatıyor.

Veya burun bantlarıda nefes alma konusunda rahatlık sağlıyor.

Yazdıklarımı okuyup-uygulayıp bir sıkıntı yaşarsan sorumluluk kabul etmem :)

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

Sigaradan oluyo haci sigarayi b1irakip keendini yenilemek isttiyorsan balli yogurt ye gece yatatken ve sabah  telden yaziyorumyaziy a takmayin

Toplam Hit: 708 Toplam Mesaj: 4