folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hastane Bulundu Ama Minik Beyza Öldü...

Hastane Bulundu Ama Minik Beyza Öldü...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

3'ncü kattan düşen 2.5 yaşındaki kız için 1 saat hastane arandı.

Orhangazi ilçesi Arapzade Mahallesi 3 Nolu Sokak'ta oturan Semiha- Recep Özer çiftinin 4 çocuğunun en küçüğü olan Asiye Beyza Özer, Önceki gün annesi mutfakta iken 3'üncü kattaki evlerinin balkonuna çıkıp 1 metre yükseklikteki korkuluklara tırmandı. Bir anda dengesini kaybeden minik Beyza aşağıya düştü. Beton zemine çakılan minik kız, komşuları ve sinir krizi geçiren annesi tarafından Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorlar ilk müdahaleyi yaptıkları Asiye Beyza'yı Bursa'ya sevk etti. Hastane yöneticilireri, yaşam savaşı veren Asiye Beyza'yı Bursa'da gönderecekleri hastane aramaya başladı. İletişim kurulan hastanelerin tümü acil servislerinde yer olmadığını bildirdi. Yaklaşık bir saat süren arayışın ardından Asiye Beyza, servisinde yer olduğu öğrenilen Çekirge Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada tedavi altına alınan talihsiz Asiye Beyza, doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Asiye Beyza, Orhangazi İlçesi Arapzade Camii'nde kılınan namazın ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

kaynak:  http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Hastane_bulundu_ama_minik_Beyza_oldu_174457_1&Newsid=174457

Sağlıkta Çok ileri seviyedeyiz baksanıza..Ölürsen kimin umrunda dolan dur hastane bulucam diye bulsan bile kabul etmiyorlarki.. 

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek
    ömrünü hastanede tahlil sonuçları bekleyerek geçirenleri duyunca buna pek şaşırmadım.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Böyle düzenin hakkatten a.q.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    çok tatlıymış güzelmiş ya cocukta a.k ben boyle işin:(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    suç o annede kanımca küçücük çoocun var ne işi var o çocuun balkonda onu bırak nasıl demirleri aşıp aşşa düştü enteresandır

tahribat.com a can feda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

ben böyle düzenin

benim ingilizce hocam bir yunandı bana şunu anlattı: avrupada ambulans çağırdığın zaman 3 dk içinde gelir eğer gelmez ise ülke de olay çıkar demişti şimdi bu adamlar güya avrupayı örnek alıyolar girecez diye yırtınıyolar anlamıyorum ya bu nasıl iş yazıklar olsun.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yakamoz_alfa
    yakamoz_alfa's avatar
    Erkek

arkadaşlar benimde başıma geldi 3. kattan düştü çocuk 2,5 yaşında kafası üstü betona artık durumunu siz tahmin edin bilinçli bir anne değildi annesi almış kucağına ağlıyor sarılmış çocuğa gene ki yetiştim yoksa kırık kemiklerle iyice öldürecekti çocuğu hastaneye yetiştirdim kurtuldu çocuk ama herhalde hastane kabul etmeseydi ozaman o hastaneyi başlarına yıkardım orasıda ayrı bir konu güzelde ilgilendiler saolsunlar .....

ZEVK DOKUNUŞLARDAKİ İNCELİKTE GİZLİDİR
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    Burası türkiye

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    Burası türkiye

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
Toplam Hit: 1740 Toplam Mesaj: 9