Hastane Otomasyon Programı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar bildiğiniz şçle tam anlamıyla tastamam ful version hastane otomasyon programı varmı. SQL ile server client örneği yapmam gerek ,kendimi geliştimek maksadı ile.Duacınız olurum lütfen arkadaşlar isim verseniz yine yeterli Yabancı Türkçe farketmez.

SQL server Domain control .Active directory gibi işlemlerde kendimi geliştirmek istiyorum.

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Acik kaynagin bol oldugu bi devirde yasiyoruz ama o kadarda degil :) nasil ki her programin bi acik kaynak hali iyi kotu varsa bununda vardir, birileri oturmus yazmistir.. Da ne kadar full due bilemem. Hastane otomasyonu ureten bi yazilm firmasinda calisan biri olarak "oylee tastamam sole en fullunden" acik kodlu bi tam anlamiyla hastane otomasyonu bulamazsin. Zira ben onu yazsam tek basima sirketimi kurar satarm Edit: ha olmaz mi olur nie olmasin.? Ama bknz laf olsun die isletim sistemi yazmak :)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

Hocam milyon dolarlık ihalelerle satılıyor hastene otomasyonları prof olarak. Ama bir ara sanırım github üzerinden bir tane yabancı açık kaynak görmüştüm ama bulsan bile çok şey bekleme çünkü kimse bu kadar değerli bir ürünü tüm özellikleriyle  açık kaynak dağıtmaz ;)

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

ankaradaysan gelde benim çalıştığım hastaneye aklındaki soru cevaplarını gider :)

www.yesilgrow.com - Growshop
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

benim çalıştığım hastane meddata kullanıyo

Yol Güzeldir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

By-alper bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar bildiğiniz şçle tam anlamıyla tastamam ful version hastane otomasyon programı varmı. SQL ile server client örneği yapmam gerek ,kendimi geliştimek maksadı ile.Duacınız olurum lütfen arkadaşlar isim verseniz yine yeterli Yabancı Türkçe farketmez.

SQL server Domain control .Active directory gibi işlemlerde kendimi geliştirmek istiyorum.

-----------------------------

Hangi dil ? C# mı

Si vis pacem para bellum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

BILMED kullanıyoruz bizde.

Naber la?
Toplam Hit: 2871 Toplam Mesaj: 8