Hastane Otomasyon Programı
-
Arkadaşlar bildiğiniz şçle tam anlamıyla tastamam ful version hastane otomasyon programı varmı. SQL ile server client örneği yapmam gerek ,kendimi geliştimek maksadı ile.Duacınız olurum lütfen arkadaşlar isim verseniz yine yeterli Yabancı Türkçe farketmez.
SQL server Domain control .Active directory gibi işlemlerde kendimi geliştirmek istiyorum.
-
Acik kaynagin bol oldugu bi devirde yasiyoruz ama o kadarda degil :) nasil ki her programin bi acik kaynak hali iyi kotu varsa bununda vardir, birileri oturmus yazmistir.. Da ne kadar full due bilemem. Hastane otomasyonu ureten bi yazilm firmasinda calisan biri olarak "oylee tastamam sole en fullunden" acik kodlu bi tam anlamiyla hastane otomasyonu bulamazsin. Zira ben onu yazsam tek basima sirketimi kurar satarm Edit: ha olmaz mi olur nie olmasin.? Ama bknz laf olsun die isletim sistemi yazmak :)
-
Hocam milyon dolarlık ihalelerle satılıyor hastene otomasyonları prof olarak. Ama bir ara sanırım github üzerinden bir tane yabancı açık kaynak görmüştüm ama bulsan bile çok şey bekleme çünkü kimse bu kadar değerli bir ürünü tüm özellikleriyle açık kaynak dağıtmaz ;)
-
-
ankaradaysan gelde benim çalıştığım hastaneye aklındaki soru cevaplarını gider :)
-
benim çalıştığım hastane meddata kullanıyo
-
By-alper bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar bildiğiniz şçle tam anlamıyla tastamam ful version hastane otomasyon programı varmı. SQL ile server client örneği yapmam gerek ,kendimi geliştimek maksadı ile.Duacınız olurum lütfen arkadaşlar isim verseniz yine yeterli Yabancı Türkçe farketmez.
SQL server Domain control .Active directory gibi işlemlerde kendimi geliştirmek istiyorum.
-----------------------------Hangi dil ? C# mı
-