Hastanedeki Hatun, Afet'i Devranım..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Bugün hastanede gördüm onu , Bana esmer birini beğendirebilicek kadar güzeldi..

Dilim tutuldu , nefesim kesildi filan..

Bakakaldım, o beni farketmedi ama..

Şimdi ne yapabilirim la ? bu kızla konuşmak istiyorum , bu kızı istiyorum ben..

Hastanede, hasta kabulde çalışıyo ..

Herşeyde ters anasını satıyım , emekli sandığı bağkur filan onlara bakıyo benim özel sigortam var :|

Kıza gidip bişiyde diyemedim yani , valideye yalvardım , gitmeyelim hastanede kalalım diye ama nafile..

Evet , napıyoruz ?

Elinde yüzükte yoktu , hastane müdürü tanıdığımız ona gidip bana bu kızı ayrla diyesim geldi adama.. Bu kadar saçma önerileriniz olmasın lütfen :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Özel de olsa gariban takıl sigortalarla ilgili bişiler sor kadına, bilgisi olup olmadığını.. zaten kadın konuşmasından belli eder :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    gidelim kaçıralım smir ayıpsın yani :D ha birde gidip, pardon özel sigortalıyım siz bakarmısınız gibi param varda diyebilirsin xD :D

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

sir bunu yazdı:
    -----------------------------
    gidelim kaçıralım smir ayıpsın yani :D ha birde gidip, pardon özel sigortalıyım siz bakarmısınız gibi param varda diyebilirsin xD :D
    -----------------------------

Sizin evede yakın lan adatıpta :) harbi kaçıralım amk :) evleniim sora ben filan baya iyi olur :)

Toplam Hit: 923 Toplam Mesaj: 4