Hat Sanatı & Malzemeleri
-
Şimdi şöyle bir konum var dı ;
http://tahribat.com/Forum-Gelecekle-Ilgili-Beyin-Firtinasi-171875/
Bu konumda biraz değinmiştim bu olaylara ama pek ilgi görmedimi ne daha detaylı sormam gerek belki.
Şimdi hocalar hat kafamda yıllardır var olan bir şey zamanım yoktu eskiden amele gibi çalıştırdım ( çalışma saattim çoktu manasında )
Şimdi iste tam tersi bir işle anlaştım, sabah 6; Öğlen 15:30.
Bana vaktimi değerlendirmek istediğim şeylerden biride bu hattır.
Şimdi ben bilgi istemiyorum arkadaşlar yoksa hat sanatı malzemeleri yazarım google'a bir ton şey çıkar ben çömlekçinin çırağına söylediği gibi püf noktası istiyorum bu iş ile ilgili biraz graffiti geçmişim vardır olayları az çok biliyorum amma velâkin detay gerekli.
Kaç numara kalem ( varsa )
Uç çeşitleri vs.
He ne tür bir şey yazmak istiyorum.
Tuval, Duvar, Kağıt Sergisel işler.
Mesela içimde kendi yazdığım bir şeyi çerçeveletip duvarıma asabileyim.
Üstâdlardan bilgi bekliyorum.
+ Konu bitmeden başka konu açmim dedim ;
Türkiyede bu AirBursh olayları ve malzemelerinin bulunma derecesi nedir. ( Extra Detay ) -
-
burada bu konuyla alakalı birisine rastlayabilme ihtimalin çok düşük. istanbulda yaşıyorsan. hat sanatçılarını araştıracaksın. gideceksin adamlara anlatacaksın derdini. hat meşk işidir... aşk ile gelirsen belki meşke başlarsın.
-
Mına koyim kendi yazımı okuyamayacak haldeyim adamlar hat sanatı ile uğraşıyor :)
-
Hocam ben birkaç sene önce 3 ay kadar uğraşmıştım bu işle. Sonra hocamız vefat etti yarım kaldı.
Benim öyle fazla bilgim yok ama hatırladıklarımdan biri hocamız hep 'mürekkep ne damlayacak ne yapışacak' derdi. Bence tek başına zor biraz gidip bir ustasını bulmak lazım.
-
ebru kursu alıyorum, yağlıboya da yapıyorum ama hat a geçemedik henüz ebru da.. benimde en beğendiğimdir ebru üzerine hat yazısı :)
-
eray bunu yazdı
ebru kursu alıyorum, yağlıboya da yapıyorum ama hat a geçemedik henüz ebru da.. benimde en beğendiğimdir ebru üzerine hat yazısı :)
+ Kıltestere hat hastasıyım, da başlayamadık 1 türlü abi vaktim var değerlendirmek istiyorum.