folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Hata! "Requested Action Not Taken (E.G., File Or Directory Not Found, No Access)."

Hata! "Requested Action Not Taken (E.G., File Or Directory Not Found, No Access)."

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

CuteFTP kullanıyorum. 3-4 gündür bu güne söz verdiğim bir iş vardı. Dün gece hallettim, bi kısmı upload edildi. Fakat bi yerden sonra bağlantı gidip geldi ve tekrar dosya upload etmek istediğimde bu sorun başladı.

.jpg ve .gif 'leri upload edebiliyorum; ama .htm ve ya .html oldu mu bu hatayı veriyor:

Requested action not taken (e.g., file or directory not found, no access).

Google'da hatayı biraz araştırdım ama elle tutulur bir sonuç bulamadım. Çözümü bilmiyorsanız dahi kesin bir teşhis koyabilirseniz, işi yetiştirmem gereken adamın bana sağladı control paneli bile olmayan bu hostu suratına çarpabilirim, haklı bir gerekçeyle.

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

(no access)

özellikle bu kısma dikkat. sanırım ftp alanın dolmuş. ya da hostta yetkilerle ilgili bi problemin var. alanı doldurmadıgından eminsen hostu aldıgn firmaya danısman daha iyi olur.

edit : jpg,gif yükleyebiliyorum demişsin. o zaman direk host u aldıgın yer ile görüş :D 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

f1kr3t bunu yazdı:
    -----------------------------

(no access)

özellikle bu kısma dikkat. sanırım ftp alanın dolmuş. ya da hostta yetkilerle ilgili bi problemin var. alanı doldurmadıgından eminsen hostu aldıgn firmaya danısman daha iyi olur.

edit : jpg,gif yükleyebiliyorum demişsin. o zaman direk host u aldıgın yer ile görüş :D 

Hocam yalan-yanlış bilemem ama adam 500 mb host aldım diyor. Hostun doluluğu benim de aklıma düştü; ama adam 500 diyor sonuçta

Hostla görüşün diyorum, yetkili kimse online değil diyor. Suçu benim üstüm atıyor :S

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:

f1kr3t bunu yazdı:

(no access)

Hocam yalan-yanlış bilemem ama adam 500 mb host aldım diyor. Hostun doluluğu benim de aklıma düştü; ama adam 500 diyor sonuçta

Hostla görüşün diyorum, yetkili kimse online değil diyor. Suçu benim üstüm atıyor :S

abi senin yaptıgın iş tasarımsa, o adama agırlıgını koyman gerek. "ben sadece tasarımla ilgileniyorum. bu host ile ilgili problem. yetkilisi ben degilim" deyip kapatman gerek konuyu.yapabilecein bişe yok yani.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 2180 Toplam Mesaj: 4