Hatay TBT Buluşması Neden Olmuyor?
-
bakıyorum istanbul-bursa-filan çıkartmaları oluyor hatay neden olmuyor hatay çıkartması yapalım :D
-
yap olsun :)
-
tek başımamı :D bulişim
-
Anlaşılan tek hataylı sensin. Bir buluşma düzenle git, bol bol resim çek gel paylaş, bizde bakarız :D
-
geçen hafta ordaydım yaf:S:S
-
biz rmk ile Uşak'ta 2 kişilik buluşma yapmıştım konu açtım "dev uşak buluşması" diye resimleri de koydum 2 tane :D
gerçi ben Bursalıyım, Uşak'ta öğrenciyim, Rmk da Uşaklı ama Adana'da öğrenci :) vardır belki başka hataylı.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------biz rmk ile Uşak'ta 2 kişilik buluşma yapmıştım konu açtım "dev uşak buluşması" diye resimleri de koydum 2 tane :D
gerçi ben Bursalıyım, Uşak'ta öğrenciyim, Rmk da Uşaklı ama Adana'da öğrenci :) vardır belki başka hataylı.
-----------------------------
Heheheh fena güldürdün beni (: Yanlız konuyu aradım bulamadım, açtığın konuyu görmek isteruk :| -
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------biz rmk ile Uşak'ta 2 kişilik buluşma yapmıştım konu açtım "dev uşak buluşması" diye resimleri de koydum 2 tane :D
-----------------------------
hatırlıyom konuyu amaç zaten tanışmak muhabbet -
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------sen gene biri bulmuşsun :D