folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hatay/İskenderunda Universite Kazananlar

Hatay/İskenderunda Universite Kazananlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyn47
    hsyn47's avatar
    Erkek
    hatay iskenderunda universite okumaya gelcek olanlar muridlere arkadaslara hertürlü yardımcı olabilirim 3-5 günlük kalcak yerde temin ederim :) lanet olsn icimdeki insan sewgisine:)

En Kötü Huyum Dediğimi Yaparım... Sizin kurdugunuz hayalleri yaşamakla Meşkulüm...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    antakyalımısın, iskenderun lu mu?

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyn47
    hsyn47's avatar
    Erkek
    iskenderun

En Kötü Huyum Dediğimi Yaparım... Sizin kurdugunuz hayalleri yaşamakla Meşkulüm...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Bende askerliği serinyolda yapmıştım, ablamda altınözünde öğretmen.. Aslen osmaniyeliyim.

İyi niyetin bizim o tarafın sıcakkanlılığını gözümün önüne getirdi, teşekkürler.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyn47
    hsyn47's avatar
    Erkek
    UmutxTR bunu yazdı:
    -----------------------------

Bende askerliği serinyolda yapmıştım, ablamda altınözünde öğretmen.. Aslen osmaniyeliyim.

İyi niyetin bizim o tarafın sıcakkanlılığını gözümün önüne getirdi, teşekkürler.

-----------------------------
    gurbeet el zordur bugun sen gurbette sıkıntı cekersın yarın da ben baska bi şehirde sıkıntı cekerım yardım edenm olr

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bacardi
    bacardi's avatar
    Erkek
    bende askerliği sikenderunda yapmıstım  bakım merkezi komutanlıgı (agır bakım)... sıcaktır gercekten o tarafın ınsanı yardımcı olur.

Şeytanla dans edersen, şeytan değişmez seni değiştirir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Elimden geldiğince bende yardımcı olurum.:)
Toplam Hit: 897 Toplam Mesaj: 7