Hatırlayamadığım Bir Dizi
-
Ünlü bir aile dizisiydi. Türkiyede dublajlısı da yayınlanmıştı. Yahudi bir kızla oğlan vardı. Dizinin final bölümüne oğlan kızla evlenebilmek için musevilik dinine geçmişti. Hatırlayan var mı?
-
www.isminiunuttum.com buraya bi sor istersen
-
ne zaman bu tarz bir başlık açılsa millet isminiunuttum.com diye atlıyor, sormuyorum arkadaş!
-
Hayal meyal.. biraz daha ipucu vebilsen
-
hocam yahudilikle musevilik temel olarak aynı şeyler.yahudilik ırk ,musevilik de dindir.biraz daha detay veririrsen bulunabilir.
-
Bu mu ? :
http://www.sinematurk.com/film_genel/9793/Cemil-Oldu-Jimmy
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------ne zaman bu tarz bir başlık açılsa millet isminiunuttum.com diye atlıyor, sormuyorum arkadaş!
-----------------------------Sen de site aç seninkini de tavsiye ederiz.Mürit müridin kardeşidir :)
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------Fatih bunu yazdı:
-----------------------------ne zaman bu tarz bir başlık açılsa millet isminiunuttum.com diye atlıyor, sormuyorum arkadaş!
-----------------------------Sen de site aç seninkini de tavsiye ederiz.Mürit müridin kardeşidir :)
-----------------------------O hale başlığı açanın iyiliği için değil tersine başka bir mürit için tavsiye veriiyorsunuz öyle mi? Ayrıca genelde tavsiye şeklinde değil, sanki bu tarz başlıkları açmak tbt'de kuralmış gibi sadece link verme şeklinde mesajlar yazılıyor.
Soru: xxx'i hatırlayamadım.
Tahribatta kör sağır sultan biliyor isminiunuttum'u fakat tbt'de kaç kişi özellikle gidip cevap vereyim diye orayı takip ediyor olsun ki? Boşuna burada açmıyoruz başlığı. Aslolan tahribattır.
-
yabancı damat mı lan :|\
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------hocam yahudilikle musevilik temel olarak aynı şeyler.yahudilik ırk ,musevilik de dindir.biraz daha detay veririrsen bulunabilir.
-----------------------------ikisini bir olarak ele al.
kız yahudi oğlan hristiyandı, finalde oğlan da yahudilerin milli dini museviliğe geçiyordu.