Hatırlayamadığım Bir Film İsmi
-
Saçma Olucak ama Filmin sinopsisini veriyim izleyen varsa yardımcı olabilir umarım
Bir Tane Vergi memuru vardı bu adam Kafasında Sesler duymaya başlıyo duyduğu seslerde bir yazarın iç sesi,yazarın kahramanı bu adam ve yaşıyo
sonra vergi memuru bunu buluyo falan ama romanda ölmesi gerekiyo , birde kurabiye yapan devrimci bi hatun vardı filmde ,,, -
23 numara ya benziyo ama o değil heralde :/ biraz daha bişiler karala hatırlayan çıkar
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
23 numarayla alakası yok o süper bişi ,)) yani o öldüren sayı üstüne kurulu ben 2 hafta herşeyi saymıştım 23 olan hiç bişeye yaklaşmıodum ,))
-----------------------------ondada yazardı hatta kitabın yazarı kendisiydi cart cut ondan benziyo dedim :D
ayrıca plaka kodu 23 olan bi memlekette!!!:S:/ okuyom zaten bi gıcığım vardı 23 e iyice belirgenliştirdi o film :D
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------irwa bunu yazdı:
23 numarayla alakası yok o süper bişi ,)) yani o öldüren sayı üstüne kurulu ben 2 hafta herşeyi saymıştım 23 olan hiç bişeye yaklaşmıodum ,))
-----------------------------ondada yazardı hatta kitabın yazarı kendisiydi cart cut ondan benziyo dedim :D
ayrıca plaka kodu 23 olan bi memlekette!!!:S:/ okuyom zaten bi gıcığım vardı 23 e iyice belirgenliştirdi o film :D
-----------------------------haha 44'ün 23 de yaşaması da zordur :)
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------irwa bunu yazdı:
-----------------------------haha 44'ün 23 de yaşaması da zordur :)
-----------------------------zar zor yaşıyoz işte ama bigün 23 halkından çoh pis dayak yiyecem az kaldı hissediyorum :D:D
-
http://beyazperde.mynet.com/film/3339 Bu film olabilirmi izlemedim ama.
-
Stranger Than Fiction
bahsettigin film , simdiye kadar izledigim en iyi 10 filmi siralasam ilk siralarda yer alir kesinlikle.Mukemmel bir film.
-
Ona bakarsan bende yıllar önce izlediğim bir filmi arıyorum ama bulamıyorum.ama adı şöyle olmalı:Çavuş Offerelın donanması bunu iyi hatırlıyorum ama orjinal ismi nedir hiç bir fikrim yok.
-
bencede stranger than fiction.. gerçekten güzel bi film..