Hattımı Vodafona Taşıdım, Bir Şey Soracam...
-
Arkadaslar vodafona geciş yaptım bi kaç bişe soracam.
Şimdi ben az önce günlük cep pakete üye oldum. 50 kurus gitti. internete girebiliyorum. az önce mesaj geldi internete 3g hızında bağlanmak için 3g yaz 3636 ya gönder diye bende gönderdim ücret konusunda bisey yazmıyodu. bu 3g meselesinde ücret kesiyorlarmı internet için...
Stndart tarife yazıo internette hattım için 30 gün değişiklik yapamayacakmışım şuan için avantajlı kampanyalar neler ?
yani 20 lira yükleyebilirim gerekirse 30 da yüklerim fakat şimdi kampanyalara uye olmadan yuklersem boşe gidecek. her yöne her ay 100 dakkam var, yani para yukleyince olacak :) bundan baska sms olabilir konusma olabilir hangi kampanyalar var kullananlar bilgilendirebilirmi
-
9 liraya her yöne 3000 sms var. şu an hangi numaraya atıyosn falan hatırlamadım ama CEPDOLUSU yazıp biyere işte. google yardımcı olacaktır. aylık para yüklediğinde face falan beleş ama diğer siteler ücretli. yine tarifene göre internet pakedi satın alabiliysn. 100 mgb falan veriyolar. hayırlı olsun
-
Ben 3G'ye geçtiğim zaman vodafone aylık paket verdi bana hediye olarak 100mblik. 100mb aşınca 3G Hızından, Edge hızına düşüyor ama yinede kullanmaya devam edebiliyorsunuz. yaşasın vodafone :D
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
Ben 3G'ye geçtiğim zaman vodafone aylık paket verdi bana hediye olarak 100mblik. 100mb aşınca 3G Hızından, Edge hızına düşüyor ama yinede kullanmaya devam edebiliyorsunuz. yaşasın vodafone :D
-----------------------------acayip memnunum birde bana lazım olan yerde çekse..
-
benim hatun avea lı ben internet için vodafone a geçtim memnunum da onunla konuşmak için tarife var mı bildiğiniz
-
cepdolusu al 9 liraya her yöne 3000 sms . 3g olarak bilmiyorum benimki desteklemediği için :W , vodafone nun siteye üye ol bireysel kısmından tüm tarifeleri paketleri internet üzerinden seçerek işlem yapabilirsin günde 10 sms bedava veriyorlar. benim nette standart paket telefonda giriyorum kontör gidiyor net paketleri falanda var orada herşey mevcut vodafone dan inceleyebilirsin.
-
bugün tvde gösteriyodu 5 tl bile yüklesen her yöne 10 dk sı 50 krş die.onu bi araştırın
3g ye geçip nete bağlanırsanda ekstra bi ücret benden almadılar hız arttı.hatta tlfonun destekliyorsa modem olrk kullana bilirsin :D hızı pek yüksek değil ama nette dolaşmak için fazla bile
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------benim hatun avea lı ben internet için vodafone a geçtim memnunum da onunla konuşmak için tarife var mı bildiğiniz
-----------------------------ben faturalı hat kullanıyorum. vodafone dan trcell e geçtimdi 1,5 sene önce. baktım amcalar iyice köstürünce tekrar vodafone a geçtim. aylık 20 lira sabit, ilk 3 ay her yöne 400 dk, 3 aydan sonrada her yöne 200 dk veriyor. kontör yüklesem bukadar ucuza gelmez. yengeyide vodafone a geçirt hoca :) 10 dk sı 50 kuruşa konuşursunuz.