Hava Alanında Rezil Olan Compi :)
-
22Martta Istanbul Alaman hastanesinde sinuzitten balon yontemiyle 20dk bir operasyon gecirip
kurtulacagim.Bu sabah hazirliklarimi tamamladim ogleden sonra ciktim ve hava alani yolunu
tuttum.Hava alani ic hatlara girip ,kontrol merkezine yoneldim,cart curt kontrol tamam
oluyordu ucus saatleri falan...son hamle gecis :) makin basindaki bayan bileti bilgilerini
kontrol edince altina sicarcasina guldu :) ...sasirdim tabi ,bana tarihi gosterdi 21 Mart
2007 16:45 ucusu ...eee tamam dogru dedim :)...bugun 20Mart demesin mi :) ...ben yere diz
coktum kopmusum amk :D ..mevzuyu duyan birkac insan ve guvenlik herkes koptu ,aylardir bu
kadar guldugumu hatirlamiyorum...manyak rezil mi desem komikmi desem anlamadim :))).neyse
ciktim dolastim biraz 30dk falan kendi kendime guluyorum ...eve geldim bilgisayari actim
server 2003 :) saate bi baktim dogru,tarihe baktim 21Mart :S ....bilgisayar saatinden baska
saat kullanmadigim icin ,tarih bilgim bununla sinirli :) ...zaten bu sabah underzero ile
konusurken terslik oldugu belliydi ben dedim 4-5 gun kalacam istanbulda :) underzero compi
1haftami kalacan dedi ... burada bir terslik oldugu belliydi :) ... nese iste boyle birsey
:) Yarin ucacam ama :D
-
Hehe senle kanki olcaz compicugum bana çok yakına geliyormsun ha:D
-
ofofofof :D aynısı bana oldu , geçen sene oldu başıma gelen. Hep bilgisayar saatini kullanırım , sınv tarihlerine bakıyordum 16 kasımmıydı neydi neyse derse birgüzel çalıştım ettim .... okula gittim kimseyede sormadımdı yani sınav varmı muhabbeti geçmediydi , abuk bir dersti ztn okula gitmemle şok olmuştum :) 2 gün ileri almışım tarihi.... :S Bilgisayarın o tarihini deiştirmek için onaylıyormusunuz gibi bir şık çıkması lazım bizim gibi niceleri vardır
-
Boylelikle hayatinda 3-4gun oncesinden calistigin ilk sinav oldu dimi Deca :))
-
perşembe günü cama cumaya gittim gelecem yazan beynamazlara dönmüş işiniz
-
computerwolf hayırlısı,inşallah şu sinuzitten kurtulursun.Geçmiş olsun şimdiden.
-
saati geri almadigim icin uni'de bi derse yarim saat erken gittim. aslinda yarim saat gec gittigimi saniodum. o da erken gittigim tek ders oldu :)
gecmi$ olsun bu arada -
Tugrulpeder o nasil benzetme super :)
Gladio valla haci demekki muridlerde genetik birsey bu sanirim :)
-
o kadar dedim cırrtatan(aci kavunotu )kullan diye. ne havaalani ne rezillik olurdu :):):)
-
Büyük sözü dinlemek gerekiyor afo :P seni dinlesem bunlar basima gelmezdi :D