Hava Alanında Rezil Olan Compi :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

22Martta Istanbul Alaman hastanesinde sinuzitten balon yontemiyle 20dk bir operasyon gecirip

kurtulacagim.Bu sabah hazirliklarimi tamamladim ogleden sonra ciktim ve hava alani yolunu

tuttum.Hava alani ic hatlara girip ,kontrol merkezine yoneldim,cart curt kontrol tamam

oluyordu ucus saatleri falan...son hamle gecis :) makin basindaki bayan bileti bilgilerini

kontrol edince altina sicarcasina guldu :) ...sasirdim tabi ,bana tarihi gosterdi 21 Mart

2007 16:45 ucusu ...eee tamam dogru dedim :)...bugun 20Mart demesin mi :) ...ben yere diz

coktum kopmusum amk :D ..mevzuyu duyan birkac insan ve guvenlik herkes koptu ,aylardir bu

kadar guldugumu hatirlamiyorum...manyak rezil mi desem komikmi desem anlamadim :))).neyse

ciktim dolastim biraz 30dk falan kendi kendime guluyorum ...eve geldim bilgisayari actim

server 2003 :) saate bi baktim dogru,tarihe baktim 21Mart :S ....bilgisayar saatinden baska

saat kullanmadigim icin ,tarih bilgim bununla sinirli :) ...zaten bu sabah underzero ile

konusurken terslik oldugu belliydi ben dedim 4-5 gun kalacam istanbulda :) underzero compi

1haftami kalacan dedi ... burada bir terslik oldugu belliydi :) ... nese iste boyle birsey

:) Yarin ucacam ama :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draeex
    Draeex's avatar
    Erkek

Hehe senle kanki olcaz compicugum bana çok yakına geliyormsun ha:D

Tariqat Of Tahribat The Murid Draeex Tariqat Dj"i 2007©
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    ofofofof :D aynısı bana oldu , geçen sene oldu başıma gelen. Hep bilgisayar saatini kullanırım , sınv tarihlerine bakıyordum 16 kasımmıydı neydi neyse derse birgüzel çalıştım ettim .... okula gittim kimseyede sormadımdı yani sınav varmı muhabbeti geçmediydi , abuk bir dersti ztn okula gitmemle şok olmuştum :) 2 gün ileri almışım tarihi.... :S Bilgisayarın o tarihini deiştirmek için onaylıyormusunuz gibi bir şık çıkması lazım bizim gibi niceleri vardır

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Boylelikle hayatinda 3-4gun oncesinden calistigin ilk sinav oldu dimi Deca :))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    perşembe günü cama cumaya gittim gelecem yazan beynamazlara dönmüş işiniz

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    computerwolf hayırlısı,inşallah şu sinuzitten kurtulursun.Geçmiş olsun şimdiden.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    saati geri almadigim icin uni'de bi derse yarim saat erken gittim. aslinda yarim saat gec gittigimi saniodum. o da erken gittigim tek ders oldu :)
    gecmi$ olsun bu arada
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Tugrulpeder o nasil benzetme super :)

Gladio valla haci demekki muridlerde genetik birsey bu sanirim :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aforizma
    aforizma's avatar
    Erkek

o kadar dedim cırrtatan(aci kavunotu )kullan diye. ne havaalani ne rezillik olurdu :):):)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Büyük sözü dinlemek gerekiyor afo :P seni dinlesem bunlar basima gelmezdi :D

Toplam Hit: 1042 Toplam Mesaj: 10