folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hava Değişimi Sonucu Hastalanmak ( Yardım )

Hava Değişimi Sonucu Hastalanmak ( Yardım )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

hocalar nereye gidip gelsem kafadan 5 günüm zehir oluyor grip gibi halsizlikle beraberinde hayattan bezmişlik getiren acayip bi durum.

sürekli yolculuk yapan arkadaşlar bilir ne faydalıdır buna veya ne yapmak nelerden kaçınmak lazım dönüşte hastalığa yakalanmamak için ?

edit: soğan ekmek yemem tavsiye edildi. henüz yapmadım bi 10 saatim felan kaldı. ( şimdi psikolojik der çıkar ordan birisi. hiç aklıma gelmediğindede döndüğümde hasta oldum. (bilinç altıda değil ek olarak son hastalandığımda içtiğim soğuk şeylerin veya ince giyinişim sonucunda oldugunu felan düşünmüştüm.  :| )

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Bazı kişilerde öyle problem var farklı bir şehire gittiğinde bir tanıdıga oluyordu baş agrısı felan sonra geçiyordu bünyeyle alakalı 

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hadi anlarım izmirden karsa gitsen hava değişimide, her gittiğin yerdede olmazki bu.

Doktora git durumu anlat destekleyici vitamin mineral ot vs.. versin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

bende tatil dönüşü önceki ve sonraki 3-5 gün oluyor psikolojik :)

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

zencefil li çay yap üstüne de limon sık yada direk git sallama poşet oalrak da var onalrdan.  Hem gribe hem de halsizliğe iyi gelir. Tabi seninki farklı bir durum ama halsizlik filan dedin diye yazdım.

Rezene de deniyebilirsin o da rahatlatır. Takıl işte kafana göre önemli olan bunların işe yaracağına dair olan pozitif düşüncen bu bile iyi gelecektir sana.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

tbt doktor yok benim bildigim _? git hacım doktora 

ZalımMadam.10.07.24
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

gunde 2  defa 1 er kasik corek otu

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

gittigin yerlerde agzini musluk suyu ile calkala. bagisiklik kazanirsin. sehirler arasi ise yarar mi bilmem ama ulkeler arasi kitalar arasi ise yariyo :)

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
Toplam Hit: 707 Toplam Mesaj: 8