Hava Değişimi Sonucu Hastalanmak ( Yardım )
-
hocalar nereye gidip gelsem kafadan 5 günüm zehir oluyor grip gibi halsizlikle beraberinde hayattan bezmişlik getiren acayip bi durum.
sürekli yolculuk yapan arkadaşlar bilir ne faydalıdır buna veya ne yapmak nelerden kaçınmak lazım dönüşte hastalığa yakalanmamak için ?
edit: soğan ekmek yemem tavsiye edildi. henüz yapmadım bi 10 saatim felan kaldı. ( şimdi psikolojik der çıkar ordan birisi. hiç aklıma gelmediğindede döndüğümde hasta oldum. (bilinç altıda değil ek olarak son hastalandığımda içtiğim soğuk şeylerin veya ince giyinişim sonucunda oldugunu felan düşünmüştüm. :| )
-
Bazı kişilerde öyle problem var farklı bir şehire gittiğinde bir tanıdıga oluyordu baş agrısı felan sonra geçiyordu bünyeyle alakalı
-
Hadi anlarım izmirden karsa gitsen hava değişimide, her gittiğin yerdede olmazki bu.
Doktora git durumu anlat destekleyici vitamin mineral ot vs.. versin.
-
bende tatil dönüşü önceki ve sonraki 3-5 gün oluyor psikolojik :)
-
zencefil li çay yap üstüne de limon sık yada direk git sallama poşet oalrak da var onalrdan. Hem gribe hem de halsizliğe iyi gelir. Tabi seninki farklı bir durum ama halsizlik filan dedin diye yazdım.
Rezene de deniyebilirsin o da rahatlatır. Takıl işte kafana göre önemli olan bunların işe yaracağına dair olan pozitif düşüncen bu bile iyi gelecektir sana.
-
tbt doktor yok benim bildigim _? git hacım doktora
-
gunde 2 defa 1 er kasik corek otu
-
gittigin yerlerde agzini musluk suyu ile calkala. bagisiklik kazanirsin. sehirler arasi ise yarar mi bilmem ama ulkeler arasi kitalar arasi ise yariyo :)