folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hava Mı, Deniz Mi?

Hava Mı, Deniz Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

Astsubay okullarına başvurmak istiyorum ama aklım çok karışık şuan deniz ve hava arasında kaldım(maaş ve iş rahatlığı konusunda)..., bazı forumlarda yazılanlara göre bu seneki astsubaylık puanlarına başvurabilmemiz için 305 küsür ygs1 puanı almamız gerekiyormuş..? sizce varmıdır böyle birşey siz ne düşünüyorsunuz bu kadar yükselebilirmi başvuru puanları.. bu meslekler hakkında fikirlerinizi alayım lütfen ciddi yorumlar yapın arkadaşlar.

tşkrler..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

askeri okulların sınavı ayrı değilmiydi artık onlarda mı ygs puanıyla oldu.

edit:Ben havacılıkı seçerdim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

ben hava derim , daha havalı :) çalışma ortamın da daha rahat olur kanımca

memento mori.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

deniz astsubayı çocuğuyum..eğer deniz seçersen muhtemelen ilk görev yerin kocaelinde olur (karamürsel falan) sonraki görev yerlerinde %90 denizkenarında olur...babamın tayinlerini yazıyım

kocaeli-karamürsel

sinop-ayancık

izmir-çeşme

muğla-marmaris-aksaz

izmir - karşıyaka tersane

izmir- ikmal bilmemne

izmir- güney deniz saha komt.

gördüğün gibi şükür güzel yerlere gittik

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hava

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Başvuru puanları ile ilgili her sene atılır tutulur. Başvuru puanları herkesin puanları osym den alınır 5000 kişi başvurduysa çanı hesaplanır. Belirli bir ortalama puan belirlenir. Yani eğer başvuran herkesin puanı elinde yoksa bir genelleme yapamazsın.

Bana kalırsa assubay olma büyük oyna büyük düşün harp okuluna git. Duyumlarıma göre çevreden bu sene harp okulları puanları oldukça düşecek. başvuru sayısı oldukça az. yani osym de askeri okulu işaretleyen sayısı çok az. ama bu sene işi sıkı tutacaklar genel kurmay başkanı harp okullarına yazı geçmiş şifreli ygs olaylarından dolayı büyük sızma girişimleri bekleniyor harp okullarına.

Dediğim gibi ama bence assubay olma.  ne hava ne deniz. Deniz harp okulu en çağdaş okuldur Türkiye de hiçbir harp okulunda ve sivil okullarda imkan olunmayacak ayrıcalıkalr vardır. Varsa bir tanıdık ziyaret falan gezmeye git yada okul götürebilir hocalarınızdan isteyin. göreceksiniz.

"bea"
Toplam Hit: 1192 Toplam Mesaj: 6