folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hava Temizleyici İyonizer Mi Ozon Mu ?

Hava Temizleyici İyonizer Mi Ozon Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

Hacılar hocalar muridler , hava temizleme cihazları bakıyorumda uygun fiyatlı sizce iyonizer filtreli bir cıhazmı yoksa ozon cihazımı

Örnek 2 ürün 

https://www.n11.com/urun/nobico-hava-temizleme-cihazi-1368147?magaza=elektronikaksesuar

https://www.n11.com/urun/smg-ozon-mini-hava-temizleme-cihazi-1726579?magaza=smgozon

Sizce hangisi ?

yan cizdim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

hocam bunlar pek işe yaramıyor diye duydum ama sen bilirsin yinede.

Nerde o eski TBT...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paparozzi
    paparozzi's avatar
    Erkek

Birkaç gün önce ozon ufurenden aldım sigara kokusuna bir etkisi olabilir diye ama açıkçası neredeyse hiç etkisi olmadı. Sigara içilmeyen odada da kullandım orda da bı randıman alamadım iade ettim hâliyle. İyonizer hakkında bi fikrim yok belki o işe yarıyodur.

Aldığım ürünün linki de bu https://ty.gl/v2vn2014dj

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek
    paparozzi bunu yazdı

Birkaç gün önce ozon ufurenden aldım sigara kokusuna bir etkisi olabilir diye ama açıkçası neredeyse hiç etkisi olmadı. Sigara içilmeyen odada da kullandım orda da bı randıman alamadım iade ettim hâliyle. İyonizer hakkında bi fikrim yok belki o işe yarıyodur.

Aldığım ürünün linki de bu https://ty.gl/v2vn2014dj

çok teşekkürler hacım az daha bu ürünü alıcaktım vaz caydım senin yorumdan sonra

yan cizdim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

hocam bende xioami 3h var 1 yıldır pek bi ise yaramiyo yani gidip sanayi kentinin ortasında fabrika içinde yaşamıyosan gereksiz 6 ayda birde filtre değişmen lazım onlarda en son 500 tldi astarından pahalıya geliyor karbon filtreliydi mor olandan 

insidae tarafından 09/Nis/22 10:11 tarihinde düzenlenmiştir

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

Astımım var, özellikle egzoz kokusundan ve geceleri bitkilerin fotosentez yapmasından nefes almakta zorluk çekiyordum.

Dyson pure hot + cool aldım. geceleri makul seviyede çalıştırıyorum. 3 sene oldu. Daha filtresini değiştirmedim bile. Filtresi herhalde 500-600TL civarında.

işe yarıyor, daha ferah nefes alabiliyorum. 

Fakat amacın ortamdaki kokuyu gidermekse,, sigara kokusunu daha farklı bir hale getiriyor bu mesela. Kokudan tamamen kurtulmak mümkün olmuyor. Ama kokudaki zararlı zımbırtıları alıyor, sadece koku kalıyor.

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

sigara kokusu için bende çözüm arıyorum ya. taş olur, bitki olur veya oda kokusu benzeri bi şey olur bi nebze önleyebilmek lazım diye düşünüyorum.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

bu konudaki duyduğum bir muhabbet şöyle:

ozonlu modeller, odadaki ozon miktarını arttırıyor mantıken. ozon 3 tane oksijen molekülünün oluşturduğu bir bileşik ve oksidasyon gücü çok fazla. bu da iyi bir dezenfeksyon sağlıyor. Fakat bu cihazı bulunduğunuz odada kullanarak, aslında çamaşır suyu kokan bir odada uyumak gibi cigerlere gereksiz bir oksitleyici göndermiş oluyorsunuz. Bu açıdan sağlığa etkisini incelemek gerekli. Kararsız bir bileşik olduğu için çabuk şekilde bozunuyor. tabi bu cihazlar ne kadar ozon üretiyor bilmiyorum. yine de gereğinden fazla ozonlu bir odada uyumak istemem.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 880 Toplam Mesaj: 8
hava temizleme iyonizer ozon