Hava Trafik Canlı Takip
-
arkadaşlar 1 hafta once havatrafikde calısan bir akraba ile konuştum herkesin ucusları anlık takip edebilceği bir site söyledi bizim evdede teras var üstü acık gökyüzünü iyi görüyosun bende geceleri cevremden gecen ucakları takip ediyorum :) ancak eğitim ve askeri ucuslara yer verilmiyor :) sizlede paylasmak istedim buyurun : http://www.flightradar24.com/
-
-
Tahribat.Com | Google Destekli Avrupa Uçak Trafiği Izleme, Eglenceli
www.tahribat.com/Forum-Google-Destekli-Avrupa-Ucak-Trafigi-Izleme...4 Nis 2010 - 2 gönderi - 2 yazarGoogle Destekli Avrupa Uçak Trafiği Izleme, Eglenceli Http://www flightradar24 com/ buradan Avrupadaki Uçak Trafigini Izleyebilir, O An ... -
Tahribat.Com | Hangi Uçak Havada Nasıl Uçuyor Bu Sitelerde
www.tahribat.com/Forum-Hangi-Ucak-Havada-Nasil-Ucuyor-Bu-Siteler...1 gönderi - 1 yazarAvrupa hava sahası üzerinde seyreden yüzlerce uçağın radar görüntüleri görenleri şaşırtıyor. İnternet üzerinden yayın yapan www.flightradar24.com ... -
Tahribat.Com | Faideli İnternet Siteleri
www.tahribat.com/Forum-Faideli-Internet-Siteleri-154905/10 Mar 2012 - 11 gönderi - 6 yazarflightradar24.com ~> uçuşları gerçek zamanlı ve görsel olarak uçuş kodlarıyla birlikte görebileceğiniz bir web sitesi. -
Tahribat.Com | Havadaki Tüm Uçakları Incelemek Için Güzel ...
www.tahribat.com/Forum-Havadaki-Tum-Ucaklari-Incelemek-Icin-Guze...19 Tem 2012 - 11 gönderi - 11 yazarHavadaki Tüm Uçakları Incelemek Için Güzel Bir Site Http://www flightradar24 com/ başlıktada Yazdığım Gibi, Havalanmış Tüm Uçakları Sürekli ... -
Tahribat.Com | Bildiğiniz, Gördüğünüz Ve Duyduğunuz ...
www.tahribat.com/Forum-Bildiginiz-Gordugunuz-Ve-Duydugunuz-Butu...about tahribat.com ... Tahribat.Com | Bildiğiniz, Gördüğünüz Ve Duyduğunuz Bütün Uçak Firmalarını Yazar Mısınız? ..... flightradar24.com bibak hocam:) ... -
Tahribat.Com | Çılgın IOS Uygulamaları?
www.tahribat.com/Forum-Cilgin-Ios-Uygulamalari-188647/11 gönderi - 9 yazarFlightradar24 (ücretli) - gelen giden uçakları gösteriyor biliyorsunuzdur. Mod: Konu temizlenmiştir.Bir daha tartışma ortamı görürsem konu silinir + tartışma ... -
Tahribat.Com | Apple Yazılım Ve Oyun
www.tahribat.com/Forum-Apple-Yazilim-Ve-Oyun-184643/30 Eyl 2013 - 3 gönderi - 3 yazarTabletinize veya telefonunuza,data kablosu baglamadan film veya görüntü dosyalarınızı çok hızlı bir şekilde atabilirsiniz. 3-Flightradar24 Pro. -
Tahribat.Com | Android Uygulama Ve Oyunları
www.tahribat.com/Forum-Android-Uygulama-Ve-Oyunlari-142939/31 Tem 2011 - 11 gönderi - 8 yazar\Android Applications\Flight Director_1.7.2.apk. \Android Applications\Flightradar24 Pro v2.0.apk. \Android Applications\Folder Organizer v3.1. -
Tahribat.Com | Galaktik Federasyon Global Anons- Sayfa : 35
www.tahribat.com/Forum-Galaktik-Federasyon-Global-Anons.../35/31 Tem 2012 - 10 gönderi - 10 yazarbir şey gördüm inş uçaktır uçak haritası paylaşmılştı yol güzargahlarını gösteriyordu link atıcak var mı. http://www.flightradar24.com/ ... -
Tahribat.Com | Faideli İnternet Siteleri
www.tahribat.com/Forum-Faideli-Internet-Siteleri.../-/-/Bloom/10 Mar 2012 - 2 gönderi - 2 yazaru öneririm...flightradar24.com , dhmi ve liveatc.com verilerini Atatürk havalimanı için birleştirip sunuyor. yolcu bekleyenler ve havacılık ...Seninkide indexlenir yakında sağol :D
-
-
paylaşmak istedim sadece bilmiyordum bukadar konu olduğunu :)
-
-
yoğunluğa bak :) ben pilot olsam havada zincirleme yapar dünyada bir ilki gerçekleştiridim
-
Www.esbstatus.com var bide
Android uygulaması da var
serhat8102 tarafından 01/Eyl/14 02:06 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1152 Toplam Mesaj: 6