folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Havalı Silahları Olanlar İçeri

Havalı Silahları Olanlar İçeri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

arkadaşlar, by bulutbey bana bir soru sordu ve eski hobim depreşti.tabi o zamandan beride ciddi teknolojik gelişmeler oldu.buda bana yaklaşık 1500 ytl mal oldu.

weıhrauch hw90 modelini aldım epey inceledikten sonra .pistonlularda yaysız olarak üretilen teoben denen gasram sistemiyle çalışan bir sistem mevcut.yani yay yorulması diye bir olay söz konusu değil.yani yay hava oluyor.

80-90 metreden blok tuğlayı parçalıyor.50 metreden teneke in ve out oluyor.gücünden memnunum. ama maalesef dürbün durmaması gibi bir  muhabbeti var. yani ne yapsan dürbün kayıyor.bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşalım.

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    ee okadar güçlü bi silah çirper.çirpincede dürbünü kaydırır.havalı silahın çok güçlüsü makul değil derlerdi.benim yok ama olmasını çok istedim.istemek yetmiyor bazen işte..herneyse hajım dürbün üzerinde gelen orjinal ise değiştirmeyi dene.hatsanın üzerinde gelen dürbünlerde ayarlanmıyormuşumuş.değiştirp sorunu çözenler var idi.iyi atışlar

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

dürbün sonradan alınıyor.stoper denen bir alet taktım.onunda vidalarını kesti. dampamount denen dürbün ayağı takılması gerekiyor oda maalesef ayrı para..ve T.C. yok. ne iştir anlamadım gitti.

Temel adalettir .
Toplam Hit: 1153 Toplam Mesaj: 3