folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Havalı Tüfek Önerisi

Havalı Tüfek Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba

elimde şuan eser es mini havalıtufek var burdan incelemeyebilirsiniz

http://www.esertufek.com/TR/urunler.html#

protatifliği ve atış gücü bakımından iyi fakat napalm patlaması yapmak için gerekli güce sahip değil yani parfüm veya sinek zehiri şişesini delmiyor önerebileceğiniz bütcesi fazla olmayan havalı tüfekleri yazarsanız sevinrim.

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Dediğinde bir gariplik var ortalama her havalı tüfek parfüm şişesini rahat deler.Mesafede önemli tabiki çok uzak olmamak şartıyla.Tüfeğin eskiyse bi yayını filan değiştir.Bende hatsan'ın bir modeli var çok pahalı bişi değil galiba hediye gelmişti modelinide hatırlamıyorum.4.5 mm saçması var.Teflon olmayan tavaları deliyor.Hatsanlara bakabilirsin.Bir av bayine gidip tüfekleri orda deniyerekde alabilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Hatsan serisi 1000 fps üzeri herhangi bir tüfek almanı tavsiye ederim.At44 işini görebilir sanırım, ancak bu tüfeği hiç kullanmadım.Hatsan Mod 125 5.5 cl var, Camo expender pelet(havalı tüfek mermisi) ile 2 , bazen 3 bira şişesine karbon yapabiliyorum=) Birçok kezde napalm atışı dediğin atış yaptım..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

PathfindeR00 bunu yazdı:
    -----------------------------

Hatsan serisi 1000 fps üzeri herhangi bir tüfek almanı tavsiye ederim.At44 işini görebilir sanırım, ancak bu tüfeği hiç kullanmadım.Hatsan Mod 125 5.5 cl var, Camo expender pelet(havalı tüfek mermisi) ile 2 , bazen 3 bira şişesine karbon yapabiliyorum=) Birçok kezde napalm atışı dediğin atış yaptım..

guzelmiste , fiyat yazmiyor bi yerinde ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek

PathfindeR00 bunu yazdı:

aynisi bende var. abartisiz çok güçlü bir tüfek. çelik soba kovasini deldim sabah:) ama 5,5 luğundan başkasini alma. birde namluya iyi bak. hepsi ayni kalitede olmuyor.

http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=17&altkategori1=39
    fiyat ve ozelliklerine burdan bakbilirsin. ayrica etten alacaksan tavsieye ederim bu siteyi. ben burdan aldim.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

PathfindeR00 bunu yazdı:

guzelmiste , fiyat yazmiyor bi yerinde ?

Ben fiyat katoloğuna benzemiyorum sanırım,tüfeği ben 3 sene önce 200 tl ye almıştım.Yarar mı ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

sağı solu delmek istiyorsan paraşüt mermi atan silah almalısın.yok ben duvarı bile delmek istiyorum dersen co2 tüplü bir tabanca öneririm.fiyatı daha uygun olur.

http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=2423

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Resimli-Anlatimli-Patates-Tufegi-Yapimi-Tahribat-Com-59021/1/patates/

Buda süper havalı bir tüfek :)

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
Toplam Hit: 3102 Toplam Mesaj: 8