folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Havayolları Firmasında Çalışan Müridler Varmı ?

Havayolları Firmasında Çalışan Müridler Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hocalar ocağın 15ine, romaya uçak bileti almıştım, niye oldu nasıl oldu bilmiyorum ama bi mail geldi, bileti iptal etmişler, bi kaç yere sordum fiyatlar çok yüksek ben 70€ ya almıştım, bu fiyata yakın bi bilet bulmama yardımcı olabilecek birisi var mı çok zor durumda kaldım. .

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    Hocam neden iptal oldu bilet merakımdan soruyorum. Pegasusun sitesini incele orda uygun bilet varmı bak bakalım THY sponsorluklardan dolayı bilet fiyatlarını millete yansıtmış çok pahalidir. havayollarında çalışan arkadaslar çıkarda yardımcı olurlar umarım bildiklerini söylerler ama sanmıyorum :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

edit: pegasusta 213 tl falan diyor bi bak istersne hocam

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DonnieDarko
    DonnieDarko's avatar
    Erkek

Neden iptal etmişler dostum ? Bildiğim kadarıyla o uçakda istenilen sayıda yolcu yoksa iptal edebiliyorlar. Biletini daha pahalıya satabiliyorlar, arkadaşların başına gelmişti. Takip et, itiraz et.

En ucuzu pegasusdur. Şuan romaya uygun sefer yok ama arada bi kaç günlüğüne kampanya oluyor, takip edebilirsin.

Sanki tüm hayatım boyunca, yanlış melodiyle dans etmiş gibiyim...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

italyan firmasından almıştım iptal nedenini yazmamışlar, 14-15-16 ocak seferleri iptal olmuş sadece.. :S

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

nası bi şanssızlık müdür o.. sunexpress le pegasusa bak hocam ucuza bilet olabiliyor arada.

edüt : sunexpress te yokmş zaten roma :) pegasusta da 223 tl ye geliyo.. 50 tl zarardaoluyosun bu durumda..
    https://book.flypgs.com/Common/MemberRezvResults.jsp?activeLanguage=TR  

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

yaw dostum sorma.. pegasusta dönüş ucuzmuş galiba

Toplam Hit: 968 Toplam Mesaj: 7