Havayolları Firmasında Çalışan Müridler Varmı ?
-
Hocalar ocağın 15ine, romaya uçak bileti almıştım, niye oldu nasıl oldu bilmiyorum ama bi mail geldi, bileti iptal etmişler, bi kaç yere sordum fiyatlar çok yüksek ben 70€ ya almıştım, bu fiyata yakın bi bilet bulmama yardımcı olabilecek birisi var mı çok zor durumda kaldım. .
-
Hocam neden iptal oldu bilet merakımdan soruyorum. Pegasusun sitesini incele orda uygun bilet varmı bak bakalım THY sponsorluklardan dolayı bilet fiyatlarını millete yansıtmış çok pahalidir. havayollarında çalışan arkadaslar çıkarda yardımcı olurlar umarım bildiklerini söylerler ama sanmıyorum :(
-
edit: pegasusta 213 tl falan diyor bi bak istersne hocam
-
Neden iptal etmişler dostum ? Bildiğim kadarıyla o uçakda istenilen sayıda yolcu yoksa iptal edebiliyorlar. Biletini daha pahalıya satabiliyorlar, arkadaşların başına gelmişti. Takip et, itiraz et.
En ucuzu pegasusdur. Şuan romaya uygun sefer yok ama arada bi kaç günlüğüne kampanya oluyor, takip edebilirsin.
-
italyan firmasından almıştım iptal nedenini yazmamışlar, 14-15-16 ocak seferleri iptal olmuş sadece.. :S
-
nası bi şanssızlık müdür o.. sunexpress le pegasusa bak hocam ucuza bilet olabiliyor arada.
edüt : sunexpress te yokmş zaten roma :) pegasusta da 223 tl ye geliyo.. 50 tl zarardaoluyosun bu durumda..
https://book.flypgs.com/Common/MemberRezvResults.jsp?activeLanguage=TR -
yaw dostum sorma.. pegasusta dönüş ucuzmuş galiba