H.A.W.X 2 Nasıl Buldunuz ?
-
oyunu şimdi indirmeye başladım. bi kaç yerde yorumlar görmüştüm 1'den pek farkı yok diye. hatta bir çok kişi 1.seriyi daha başarılı bulmuş
oynayan var mı içimizde durumlar nedir ? 1.seriye kıyasla daha kötüyse indirmeyi yarıda keseyim. ama ubisoft ilk serinin üstüne illa bişiler koymuştur diyorum
kısaca oynayanlardan yorumları alalım :D

torrent linkini de verelim meraklısına : http://kat.ph/h-a-w-x-2-tinyiso-t7111011.html
-
öncelikle belirteyim ilkini oynamadım ama 2. de çok sarmadı be hacı . Aşırı iyi bir grafik yok . Kurguyu bilmiyrm bir kaç görev yapıp bıraktım
ama öyle saatlerce bağlayacak bir güzelliği yok oyunun . uçağı kontrol etmeyi öğrendim sonra sarmadı beni nedense . Ama ileride aşırı güzel şeyler
var diyen olursa oynarım :)
-
uçağı dışarıdan kullanınca cok yakın uzaklaştırmak istiyorum biraz yapamadım,grafikler boktan bence su oyunu başka firma yapsa cok güzel olucak, bide ilk oyunda hedef uçağa kitlenince farklı bi kamera açısına gecebiliyoduk güzeldi bunda o yok
-
1. oyun her sekilde daha iyiydi
-
uçağın dışına nasıl çıkıyoruz hacılar?
-
bi heves indirdim
grafikler oyle çok çok iyi değil 1080 oynadım yine pek sarmadı
onun dışında güzel gorevler falan bilindik şeyler işte
-
sanırım indirmeye uğraşmaya değmez. kalsın köşede.
zaten az önce ops2'yi bitirdim insanlık yapalım dedik menendez sapıttı :D
-
Ben orjinalini almıştım, orjinal alıp da yarıda bıraktığım tek oyun :P 1. oyun bence daha iyiydi.