Hayalet Sürücü 2 İntikam Ateşi | 2011 | Brrip | Türkçe Dublaj | Nette İlk
-

Nicolas Cage'in tekrar Johnny Blaze/Hayalet Sürücü rolünde yeniden beyazperdede seyredeceğimiz devam filminde bu sefer Blaze'in Doğu Avrupa'da, kendisini insan formuna sokmaya çalışan şeytan ile mücadele ediyor.
Johnny Blaze, motorsikletle müthiş gösteriler yapan başarılı bir sürücüdür. Fakat yıllar önce başından geçen talihsiz bir olay, bütün hayatını korkunç bir şekilde etkilemiştir. Uzun bir zaman önce, ölmek üzere olan babası ve çocukluk aşkı Roxanne´i koruyabilmek için şeytanla bir anlaşma yapmak zorunda kalmıştır. Buna göre gündüz her ne yaparsa yapsın, geceleri şeytanın emirlerine itaat eden bir Hayalet Sürücü olmak zorundadır. Yaşamının bir parçası haline gelen bu korkunç kaderden kurtulmak ve gücünü masumları korumak için kullanmak için çok ciddi bir mücadele vermesi gerekecektir.Vipmerkezi.Net İyi Seyirler Diler...
Yönetmen:Mark Neveldine | Brian Taylor
Ülke: ABD, Birleşik Arap Emirlikleri
Tür: Aksiyon | Fantastik | Gerilim
Rating:4.5 (34,554 Oy)
Vizyon Tarihi:17 Şubat 2012(Türkiye)
Süre:95 dakika
Senaryo:Scott M. Gimple | Seth Hoffman | David S. Goyer
Müzik
avid Sardy
Görüntü Yönetmeni:Brandon Trost
Yapımcılar:Ashok Amritraj | Ari Arad | Avi Arad
Nam-ı Diğer: Ghost Rider 2
Firma: Columbia Pictures | Hyde Park Entertainment | Imagenation Abu Dhabi FZ
Çekim Yeri:Bucharest, Romania

Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011) - IMDb

-
Çok güzel eline sağlık
-
....
asiminnesli tarafından 06/Ağu/12 01:01 tarihinde düzenlenmiştir -
YUKARIDAKİ LİNKTE PROBLEM VARDIR SENKRON SORUNSUZ
http://turbobit.net/8dnz58izday5/Hayalet.Surucu.intikam.Atesi.2011.TR.BRRip.XviD.VGNC.VipTR.APPaLLoSa.avi.html
APPaLLoSa tarafından 06/Ağu/12 02:05 tarihinde düzenlenmiştir -
APPaLLoSa bunu yazdı
ne anladık mk turbobit verip $ kasmanın şevkini.
işine engel oldu isem kaldırabilirim linki
-
asiminnesli bunu yazdıAPPaLLoSa bunu yazdı
yok hocam kattın artık bir defa. sıkıntı yok bu sunumda kayma yoktur filmin sesinde 2 sny kesiktir vardir habriniz olsun curp die oturttuk sesi. dublaj bizim gruba aittir.
-
APPaLLoSa bunu yazdıasiminnesli bunu yazdıAPPaLLoSa bunu yazdı
yok hocam kattın artık bir defa. sıkıntı yok bu sunumda kayma yoktur filmin sesinde 2 sny kesiktir vardir habriniz olsun curp die oturttuk sesi. dublaj bizim gruba aittir.
hocam kusura bakma linki kaldırıyorum hemen
not: bi filmi kontrol etsen kayma var 3-4 saniye kadar
asiminnesli tarafından 06/Ağu/12 01:34 tarihinde düzenlenmiştir -
asiminnesli bunu yazdıAPPaLLoSa bunu yazdıasiminnesli bunu yazdıAPPaLLoSa bunu yazdı
hocam kusura bakma linki kaldırıyorum hemen
not: bi filmi kontrol etsen kayma var 3-4 saniye kadar
ETTİM etrtim karısmıs lişnkler
düzeltilmis link
-
Ben sevmedim bu filmi.
-
Arkadaşlar az önce izledim, bir halta benzemiyor çok kopukluk var kurguda nicolas'ta kendini göstermemiş tamamen zaman kaybı bitsinde gideyim diye sonuna kadar gittim bir cacık yok hiç aksiyon yok sahne yok can alıcı bir kısmı yok yani :|¨¨