Hayalet Yakalandı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

     [URL=www.resimupload.com/ds889155481_g5.html][IMG]http://pic1.resimupload.com/r8/thumb_889155481.jpg[/IMG][/URL]

    Amerika, Tayvan ve Rusya’daki ünlü işadamlarının aralarında bulunduğu 40 bin kişinin hesabından 1 milyon YTL dolandıran ‘hayalet’ lakaplı hacker Antalya’da yakalandı. BMW X5 cip hayaliyle dolandırıcılığa başlayan zanlı, hızını alamayıp 8 otomobil sahibi olmuş


    Interpolün peşinde koştuğu ancak hangi ülkede olduğunu bir türlü tespit edemediği ‘Hayalet’ lakaplı hacker Türk çıktı. Bugüne kadar internet bankacılığını kullanan 40 bin kişinin banka hesabından 1 milyon YTL’yi kendi hesabına aktaran hacker Antalya’da yakayı ele verdi.

    Yurtdışındaki bir işadamının bilgileriyle sahte kredi kartı hazırlayan zanlının kartı kullandığı POS makinesi Antalya’yı gösterince bir Avrupa ülkesindeki polis Emniyet Genel Müdürlüğü’nü arayarak bilgiyi paylaştı. Bunun üzerine harekete geçen Antalya Organize Suçlar Şube Müdürlüğü sahte kartı kullanan kişinin Türk hacker Cengiz Sarı olduğunu belirledi.

    Zanlıyı tam 6 ay boyunca takibe alan polis sonunda ‘Paravan’ isimli diğer illerdeki polisle eş zamanlı operasyona girişti. Sarı , sevgilisi Nur K. ve 6 zanlı Antalya’da yakalandı. İzmir’de 3, Bursa’da 1 ve Osmaniye’de de 1 kişi gözaltına alındı.

    10 ÜLKEDEN MAĞDUR

    Sarı ve diğer zanlıların ABD, Kanada, Meksika, İspanya, Bulgaristan, Almanya, İspanya, Kore, İngiltere ile Tayvan’da yaşayan ve sayısının yüzleri bulduğu öne sürülen yabancıların kredi kartları bilgilerini, internet aracılığıyla elde ettikleri ileri sürüldü. Uluslararası boyutta sürdürülen operasyonda, suç örgütü üyelerinin şimdiye kadar 1 milyon YTL gelir elde ettikleri öne sürüldü.

    Mağdurlar arasında Amerika, Tayvan ve Rusya’daki ünlü işadamları da bulunuyor. Daha önce de dolandırıcılıktan sabıkası olduğu belirlenen zanlı bir de sevgilisine bu rent a car firması kurduğu da anlaşıldı. Hacker dolandırdığı paralarla internette 15 bin dolarlık sanal kumar da oynamış.

    AKARKEN DOLDURDU

    İfadesinde bütün hayalinin bir BMWX5 marka cip almak olduğunu anlatan Cengiz Sarı’nın “Bu işe hayalimi gerçekleştirmek için girdim. Hırsım kısa sürede beni zengin etti. İlk iş olarak hayalimdeki cipi aldım. Sonra duramadım. Para sürekli akıyordu. Su akarken testiyi doldurmak gerekiyordu. Ben de elimden geleni yaptım” dediği öğrenildi.

    HAYALET Churchill’e fatura kesmiş

    GERÇEK adını sevgilisinden bile gizlediği öğrenilen hacker Cengiz Sarı’ya ait 6 adet laptopun çözümü için uzman ekip çağırıldı. Hackera ait evde 3 adet ruhsatsız silah,100’ün üzerinde POS cihazı ve çok sayıda plastik kredi kartı ele geçirildi. Hackerın kurduğu paravan şirketlerde 43 yıl önce ölen İngiltere Başbakanı Sir Winston Churchill ve Elizabeth Taylor, Pamela Anderson ve David Beckham adına da fatura kestiği ortaya çıktı.

     

     

     



    "Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Kasım/2007
    Erkek

    vay beh kiminin okeyde puanı çalınır haykır  olur kimi x5 alacaktım der haykar olur.

    kaynak nere dai? :)


    Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 8e79-9f95-3250-8689-8032kodu ile teyit edilebilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    kaynak ve resim linki için özür...

    Kaynak : Akşam gazetesi


    "Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek

    Resim bu g5.jpg

     Bundan Hacker Falan OLmaz ;) Amkodm Lameri..) İskoda Böyle İdi Taşları Çalınanca:D Birden Heyker Oluverdi:

     

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek


    peeehh

    Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2007
    Erkek
    sen her boku ye yakalanma gel sahte faturadan yakalan....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2007
    Erkek
    helal olsun adama. başka söze gerek yok.

    İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
Toplam Hit: 2967 Toplam Mesaj: 7