Hayalimdeki Tabanca
-

en nihayetinde tabancadır niye bukadar kassmışlarki :D keskin nişancı tabancası mübarek:D
-
harıka ..
mühim bir dıpnotcuk : kurşun koleksıyonu yapıyorum bulamadıgım çik mermısı bu velet G-3 dede kullanılıyor keleşdede kullanılıyor bulamadım :I
altı ustu bı tane ıstıyorum 1 senedır arıyorum bunun baska bı adı falan mı var da benmı yanlıs yapıyorum ?
nasıl bulabılırım
-
hey dostum beni korkutuyorsun. sanırım acımasız bir gangstersin. o silahtan uzak dur bence. yani kitle imha yapmaman anlamında söyledim
-
aspirin bunu yazdı:
-----------------------------harıka ..
mühim bir dıpnotcuk : kurşun koleksıyonu yapıyorum bulamadıgım çik mermısı bu velet G-3 dede kullanılıyor keleşdede kullanılıyor bulamadım :I
altı ustu bı tane ıstıyorum 1 senedır arıyorum bunun baska bı adı falan mı var da benmı yanlıs yapıyorum ?
nasıl bulabılırım
-----------------------------abi eğer aradığın normal g-3 mermisiyse askere giden
herhangi bi tanıdğından rica et genelde askerde ondan kolye falanyapıyolar satıcılardan bulabilrmisin bilmiyorum ama eğer normal g-3
mermisini arıyosan tsk onu kullanıyo...
-
cagdas ;
abimi :I
suan asker bı tanıdıgım yok ya
amcam tbmm t.generallik yaptı
solesem bı tane calarmı acaba :D
-
aspirin apla aradigin mermi bu mu:D
http://img412.imageshack.us/img412/8093/snapshot0002jm3.jpg
-
evet ugur bu :)
-
aspirin bunu yazdı:
-----------------------------evet ugur bu :)
-----------------------------
sen şimdi onu satında alırsın :P -
iyi gunume rast geldin aspirin aplaaa yoksa hayatta kimseye biseyimi vermem:)) kargoyla yollarim... pm ine bak