folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayat Adına ...

Hayat Adına ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Soğuk Bir Pazartesi Günüdür.Haftanın iLk Günü TeLaŞı Ve BıkkınLıgıyLa Çıkarsın Dışarı.Üstünde İnsan oLmanın Verdigi Utançtan Giydigin Tenine İhanet GiysiLer.Cebinde Bir Kaç Kuruş Denize Yakın Bir İskemLe Üzerinde Çay İçmeye.Tek ŞekerLi Acı Çaydır Tat Vermek Kendine.Hep BöyLe Bir Yerde Düşer İnsanın akLına UzakLar.Akan Suyun Sonunu Görmemekten Midir Yoksa Uçsuz Bucaksız DedikLEri İçin Midir Bu IsLakLık BiLinmez Ama Hep UzakLarı DüşLer İnsan. iLerde Görürsün Kendini.

Huzurun O Tat Veren Beyaz Çarşafı Üzerinde Bütün Acıtan,SancıtanLardan Uzak DüşLer aLemi özLemi.Hep DuyuLan Ve GeLmesiyLe Artık GüzeL oLmayan,Kavuşmanın Bitirdigi ZevkLe İnsan özLemLerine İhaneti Layık Görmeye ŞartLar Kendini.Varmak Bir özLemKen GüzeLdir Yaşanan.Bir Bakıpta görünce oLanı, özLenen Gibi Maddede Bu Muydu Benim oLmaya Duydugum Sancı ? Sorarsın Şimdi Kendine.Bir De BaLıkLarın Dansı Vardır.Soğuk Suda Üşümeyen Bu OynakLarın Ahengi.PuLLarının aLtında Pembe EtLeri.SıyrıLmışsındır Sende Kemik Denen KıLçıkLarından Bu İskemLede.öyLe Bir Yüzüyorsun ki Havada ÖyLe Bir Yürüyorsun Ki Şu BaLık Vatanı SuLarda Yoktur İçinde Hiçbir SertLik.Yoktur Hiçbir Kan Akışının Uzun Labirent DamarLarı.Yoktur Fikrinin DuvarLarına Sığmayan Yaşam Kaygısı.

Bir Kuş Tüyü HafifLigisindir Bütün Çekim YasaLarına Aykırı.Dünya Denen OksijenLi YuvarLakta Bir YeL BekLersin YoLcuLukLarına.Bazen Düşersin Bir Çamura Bazen Keşke YoL Arkadaşı oLsaydım Dersin Yağmura.Düşünce De iLk DamLası Bu Rahmetin IsLatır,AğırLaştırır Seni.Ondan HızLı Düşersin AyakLar aLtına.Bir Tüysündür Huzur Kadar Beyazken.Şimdi TozLanmışsındır Düşüp YerLEre Seni anLayamayanLarın Düştügün YerLere Kustugu TozLarda.Bir Kırık Ayna Parçasını Getirip Bırakmıştır Küçük SeL ; Yağmur suLarı.Durdurmuş Camı Sanki BiLerek Karşında.Görürsün İSkemLedeki GözünLe Şu Tüy HaLini.

KirLetmiştir Seni Bütün İhanetLer,Bütün YaşanmışLıkLar.HaLa O İskemLede Onurunun oLdugunu BiLirsin.öyLe Bir AvazLa Çagırırsın ki Onu GeL De SöyLe Şu Yağmurun SeLine ; Götürsün Beni LağamLarın En Kokanına.Götürüp Bitirsin Beni Artık Lütfen Yok oLmaya.Layık GörüLen OnurLu Bir öLüm BiLe oLmaz AsLında.Yine Dönersin Eski HaLine.Sanki Tekrar Havadasındır,Yağmur DamLası Islaklıgını aLıyordur Üstünden.YeL Seni Eski Yerine Götürüyor.Yine Konuyorsun İskemLene.Yine Kan Akışının Verdigi Vurma BiLekLerinde.Hayat Tekrar Kapısından Girmiştir Beyninin DuvarLarından Soğuk,Siyah O ÇıkıLmaz LabirentLere.BaLıkLar Dansın En Başına Dönüyor.KıLçıkLarın Bata Bata Giriyor İçine.UzakLardan GELiyorsun Ve Bakıyorsun Ki İskemLede eLindeki Çaya Daha Atmamışsın Tek Şekerini.Dönüyorsun Tekrar Evine.Yarın Pazartesi oLacak Ve Sen Yine UzakLarda oLacaksındır Ama BiLirsin Ki Bu Gün GünLerden Daha Bir Pazardır...

IroN-EaGLe ...

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    Beğenmedim.Kendini kasmayıp daha yerinde anlamlı cümleler kullan sen kendini kasarak her yerde anlam katmaya çalışmışsın hem kabak tadı veriyo hem bayıyo.Ama Ben güzel şeyler çıkar senden.

Konumu silenlere inat kürdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

MinervaL bunu yazdı:
    -----------------------------
    Beğenmedim.Kendini kasmayıp daha yerinde anlamlı cümleler kullan sen kendini kasarak her yerde anlam katmaya çalışmışsın hem kabak tadı veriyo hem bayıyo.Ama Ben güzel şeyler çıkar senden.
    -----------------------------

Hiçbir Yazımda Kendimi Kasmadım. anLam Katmadan Ziyade AnLamı Ön Plana Vermemeyi YeğLErim Ben. Yine De Yorumun İçin SaoL.

Benden İyi ŞeyLer Çıkar Ha :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    L lerin çok göze batıyor =)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Sen Hayat Adına yazmışsın bu yazıyı ama ben de "Allah Adına" bir daha yazma diyorum..

Çekil,Önümden Çekil...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek

GözLeRiM FoLLoŞ oLdU, iLk SaTıRdAn SoNrAsInI OkUyAmAdIm! (Doktor bu ne :| )

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    güzel arkadaşım güzel , aldırma sen .. güzel kafayla çok güzel gitti yazın..belkide kafam güzel diye ama bilmiyorm : D... ayıkken çekilmeyedebilir..en azından içindekileri yazıya dökmüşsün..herkesle paylaşmamayı öğrenirsin belki bu saygısız yorumlardan..senide bi sen anlayabilyosundur belki..haa ama bi kusur gördüm..görmedim değil :D ... öyle ilk okul veledlerinin kompozisyonlarının yanlarını süsleme muhabbeti varya hani...o havada oluyor o harflerin bi küçük bi büyük yazılıyor olması..o güzel ve senin yazı halin olan şeylrin amk'ma basitleştirme böyle : D

dont think twice its all right
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    10 üzerinden 7  =)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Allah Adına Yazma Diyen Arkadaşa Cevaben :

Ben Yazmaya Devam Edeceğim.

GözLeri FoLLoş oLan Arkadaş Da Bir Daha Gördüğünde Okumaz oLur Biter.

Herkesin Yorumuna Saygım Var ...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek

Hacı yanlış anlama sakın, ilk harfleri ve "l" leri büyük yazdığın için gözlerim yoruldu.

O yüzden gözlerim folloş oldu dedim.

Cidden güzel bir yazı yazmış olabilirsin ama keşke normal şekilde yazsaydında,

yazının şekli hakkında değilde içeriği hakkında yorum yapabilseydim.

Toplam Hit: 1910 Toplam Mesaj: 10