folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder HAYAT Marka Sabun İle Yaşadığım Problem

HAYAT Marka Sabun İle Yaşadığım Problem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

3 gün önce ballı HAYAT marka kalıp sabun aldım, bugün duş esnasında kafamı yıkarken kafamı eğince gözüme sabun kaçtı. Normalde "hay lanet yaktı meret" falan dersiniz biraz su tutunca geçer yanma ama gözüme kaçan köpük, sabun neyse işte bildiğiniz gözümü inanılmaz yaktı ve acı bütün sol gözümü kapladı. su tutmama ve duştan acele çıkıp iyice gözümü yıkamama rağmen geçmedi. ardından suni gözyaşı ile tekrardan yıkadım ama yanma, batma acısını geçirmedi. gözüm sabun kaçtıktan iki üç dakka sonra kanlandı. aradan 2 saat geçmesine rağmen halen yanma batma devam ediyor.

Bu normal bir durum değil anladığım kadarıyla, daha önce yaşayan var mıdır? Var ise ne yapıldı? şu anda doktora gitme durumum çok zor, eğer bu bir çeşit komplikasyon yaratacaksa gidebilirim tabi ama ankara organize sanayideyim şu anda ve ankaraya hiç uğrama fırsatım olmadı şehri hiç bilmiyorum.

Çok sıkılıyom
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    Hocam modlar soylemeden ben soyleyeyim.Burdaki hicbir oneri doktorun muayenesinden daha faydali olmayacaktir hatta zararli bile olabilir.Bu nedenle zaman kaybetmeden doktora gorunmen senin icin cok daha faydali olur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

hayat marka sabun olduğunu senden öğrendim hocam mis gibi hacı şakir var lavantalı olanı güzeldir hatta al kullan :|

Allah Türktür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

harbiden hayat ne la ? ne bilem duru hacı şakir felan varken ?

Hacı doktor raporu alıp dava açabilirsin. yada labratuar incelemesine gönderip dava açabilirsin. yada en iyisi hukukçuya gidip danışıp dava açabilirsin :)

Gözün içinde doktora gidebilirsin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

büyük ihtimalle sabundaki bir maddeye gözün alerjik reaksiyon ya da hassasiyet göstermiş.Bütün sabun ve türevi temizlik ürünlerinin arkasında yazanı sana öneriyorum.

"Göze kaçması durumunda bol su ile yıkayın ve an yakın göz doktoruna görünün."

Sonuçta göz bu boru değil en ufak bir problem hayatını etkiler.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

en yakın hastanenin aciline gitmeni tavsiye ederim. sana cevap yazan doktor da olsa görmeden muayene etmeden birşeyler söylemek yanlış sonuçlar doğurabilir.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

hocam sana bal kına özlü bir el yapımı sabun gondereyim bana dua edersin :)

Baybars Altuntaş 42 adet aldı bunlardan :) Google'da aratabilirsiniz kim olduğunu.

http://www.egezeytin.com/Balli-Zeytinyagi-Sabunu,PR-49.html

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Alerji hocam bende geçen oldu gözüme sabun kaçtı içinde şişlik çıktı bi anda göz kapağımın 1-2 saatte geçti.Bazı sabunlarda oluyor.Doktora görünmekte fayda var.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Oncelikle gecmis olsun .

bence gozunuzu cok fazla ovusturdugunuz icin kanlandı ve yanma batma oldu...

bunun icin tabi ki ilac var...

tek yapacagınız gozunuzu daha fazla su ile yıkamak ve uyumak.Dinlenirseniz gecer.

Eger sabah gecmezse o zaman dr a gidersiniz..ve sanırım evde goz damlası da yok

merak etmeyin dinlenin ciddi bir sey yoktur ph orani ile alakali , gecici bir alerji olmustur ama en kisa zamanda bir goz doktoruna gorunmeniz kizarikligin erken gecmesi icin sart.

isterseniz gelip alip hastaneye goturebiliriz.

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

aynı semptomlar benim şu meşhur kılıyır for men mentollü ile oldu hocam,yapmadığım şey kalmadı sonunda geçti ama biraz bekle devam ederse doktora görün

profesyonel kahveci?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

alerji malesef ben bu gün doktara gittim o yüzden 

2 tane damla verdi toplam günde 7 kere damlatcam

benim göz güneşe senin ki de sabundaki bir maddeye yani fark eden bir şey yok aynı durumdayız muhakkak doktora git

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
Toplam Hit: 1512 Toplam Mesaj: 11