folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Hayat Ve Hatıratım (1968, Altındağ Yayınları)

Hayat Ve Hatıratım (1968, Altındağ Yayınları)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    Arkadaslar Dr, Riza Nur un Hayat ve Hatıratım (1968, Altındağ Yayınları) kitabini ariyorum. Elinde ebook olarak olan varmi ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    Bu kitapla hic mi ilgilenen olmadi ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

mustafacsn bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bu kitapla hic mi ilgilenen olmadi ?
    -----------------------------

Rıza Nur Atatürkün birlikte çalışırken Atatürkün tehlikeli kişi olarak nitelendirdiği ve birden ilişkisini kestiği kişilerdendir, bu cins adamları incelediğimizde amaçlarının devlete hizmetten çok ün ve makam olduğunu görüyoruz, Rıza Nur def edildiğinde attan düşmüş eşeğe dönüp Atatürke lanet okumuş adamlardandır, intikam almak maksadıyla pariste Hayat ve Hatıratım adlı dört ciltli sözde anılarını yazmıştır, Atatürkle ve kurtuluş savaşı anlaşmalarıyla ilgili akıl almaz iddiaları vardır ki bunları belgeleyememiş (yalanın neresini belgeleyeceksin), incelemenin söz konusu olmaması için kitabı ingilterede bir müzeye 1960 yılından önce açılmaması ve yayımlanmaması şartıyla mühürleterek vakfetmiştir.

Yobaz kesimin el üstünde tuttuğu bir kitaptır, Atatürkün Nutuk ve Bütün Eserlerini içeren Mavi kitaplarını okumadan bu kitabın okunması sakıncalıdır, kitap tarihi saptırmak Rıza Nur'u aklamak maksatlı yazılmıştır, serinin üç cilde düşürülmüşü benim elimde mevcut, okursanız yobaz kesimin Atatürke saldırırken bu kitabı nasıl kullandığını görürsünüz, kitap ingiliz ve fransız tezleri üzerine çalışır tarihi bilmeden okunması saptırıcı olabilir.

Kitabı pdf yapmak zor hojam sahaflarda taş çatlasın 30 liraya bulursun.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 4572 Toplam Mesaj: 3