Hayatı Çaresizliklerle Dolu Bir Adamın Öyküsü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=6kgxBh4Hm1k

yorumu size bırakıyorum

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Kigem'in hazırladığıydı sanırım bu..Bence tam olarak etkili değil,daha etkilisini görmüştüm linki bulabilirsem koyarım...

Edit: http://www.youtube.com/watch?v=bdKZhQyupTc

Her Hakkım Saklıdır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

okullarda belgesel diye izleteceksin böyle videoyu başka bişey değil mekanı CENNET olsun ...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    ilk videoyu izlerken sagdaki bölümmde bir video vardı (http://www.youtube.com/watch?v=uGXdd5PjyS4&mode=related&search=) adi "this video for the imbecile one who says gay for ataturk". gazete baslıklarından olusuyor ve ataturkun hayatını ingilizce olarak anlatıyor. hangi yilda ne yaptigini. bence mukemmel bir video olmus bir ara onda goz atmanizi isterim. yunanliya guzel kapak olmus : )

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    ulan bizde derdimiz var diye yakınıyoruz... utanmamız lazım be

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

hayat öyle garipki insan dert çektikçe kendini kötü hissediyor hep kötü şeylere odaklanıyor ama bu diğer insanlardan farklı kılıyor onu.

hayatımda ne kadar zorlukla karşılaşırsam o kadar iyidir benim için çünki zorluk görmeyen insan hayatın anlamını fazla bilmez sadece yaşar ve ölür :) sorun zirvedeki insanlara aklınıza kim gelirse zorluk çekmeseler dünyaya isimlerini duyuramazlardı bunlardan biriside Atatürktür.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gunduz
    Gunduz's avatar
    Erkek

yapmak ısteyen yapıyormus ..

serçe parmagım agrıyordu dıe yataktan cıkmayan bi bana bakın bide o  na ..

Helal olsun

Toplam Hit: 1447 Toplam Mesaj: 7