Hayatı Öğrenmek...Alışmakmı Acaba?
-

Ne kadar küçük şeyler için ağlardık...
Bir tutam saç,bir oyuncak araba,bir bebek...
Şimdi büyüdük...
Çok büyük olaylar bile ağlaymıyor bizleri...
Ölümler,yaslar,savaşlar...
Şimdi daha mı güçlüyüz
Yoksa daha mı alışkın ?
Hayatı Öğrenmek
Alışmak mı acaba ?
----------------------------------------------------------
Bu gece'de bu küçük çocugun gözlerindeki yaş...suratındaki ifade paylaşılasi geldi....Tabi şiirimsi yazıda çok etkiledi
aslında düşünmek..Hayatı Öğrenmek nedir? nasıl olur ? :S
-
Ooo fotoğraf harika yahu monitörü öpesim geldi ha!
Hayat öğrenilmez, yaşanmaz da bence yaşatılır.Bu hayatta yalnızca mutlu ederek mutlu olursun gerisi boş...
-
geyiq bölümüne açsaydın ya ben geyiq bölümün deki tüm başlıkları okurum
-
İnsan büyüdükçe duyguları küçülüyor :/
-
endthe bunu yazdı:
-----------------------------geyiq bölümüne açsaydın ya ben geyiq bölümün deki tüm başlıkları okurum
-----------------------------Geyik mi :/
-
endthe bunu yazdı:
-----------------------------geyiq bölümüne açsaydın ya ben geyiq bölümün deki tüm başlıkları okurum
-----------------------------
ya hocam sen şimdi o resme bakıp...yazıyıda okuyup bu yorumumu yapıosun...alkış ya...harbi alkış...
-
Bugün bi arkadaşla tam bu konu hakkında konuştuk.
Hayat yaşamak, öğrenmek ve tekrar yaşamaktan ibaret.. sonrası ise ya alışmak ya da bağışıklık kazanmaktır..
-
endthe bunu yazdı:
-----------------------------geyik adamı olduğun için normaldir bun tür şeylerde duygulanmaya bilir insan.İnsanlık duyguları olmaya bilir.
Ben herşeye mualefet olurdum.Benim savunduğum şeyi dahi söylese biri konuşma devam etsin, tartışalım diye tersini savunmaya çalışırdım.NE oldu bu mualefetlik son günlerde tarz değiştirmeye, koyulaşıp saçmalaşmaya başladı..
-
ozaman hayatı yaşarken sakin olmakda yarar var :S zamanla yavaş yavaş sindire sindire alışmıyormuyuz zaten...Hem üzüldüğümüz ne olursa olsun aşk acısı olsun,bi yakınımızı kaybetmiş olalım nasılsa geçiyo...aslında kasmamak lazım :S
-
sadece alışmaktan ibaret dostum sadece alışmak insanoğlu na verilen en büyük lütufdur bence en büyük aşk acısı en büyük anne baba acısı bile ilk günkü gibi sızlatmıyor sadece o günleri düşünüp hüzünden ibaret olarak içimiz de yaşamaya devam ediyor ..