folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hayatımın En Saçma Sorusu. Köpekler Ve Ezan?

Hayatımın En Saçma Sorusu. Köpekler Ve Ezan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Bu soruyu burada soracağım aklıma gelmezdi fakat 2-3 gündür çok dikkatimi çekiyor.

Bu civarda ne zaman ezan okunsa köpekler ulumaya başlıyor. Ezan bitince onlar da susuyor.

Ben küçükken yaklaşık 10 yaşında falan Sinop'ta da aynı olaya şahit oluyodum yaşlı bi nine de hep "şeytanları görüyorlarmış" cart curt diyodu. Kulağa o yaşlarda çok korkutucu ve esrarengiz geliyordu.

Sorum şu: Bunun sağlam bi dini açıklaması falan mı var yoksa sadece köpekler için frekansla alakalı bi olay mı?

Bilimsel bi açıklaması vardır mutlaka internette yok melek yok cart yok şeytan diyolar ya da yetersiz kalmışlar.

Not: Ezan okunduğunda normal oturanını da gördüm.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Hadis var dogrulugu nedir bilemem, ezan okunurken seytan kacisirmis ve kopeklerde bunu gordugu icin ulurlarmis.

Kopeklerin geceleri daha iyi gordugude bi gercek.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

yüksek ses duyunca ben de ulurum hacı. çok bişey değil ki. kilise çanı çal gene ulur.

-------spoiler---------

allah yok din yalan

-------spoiler---------

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam ezan okununca köpek başka köpeğin uluduğunu sanıyor hepsi bu, bunu anlamak için hakkaten açıklama mı lazım?

Megafonla ezan ile benzer tınıda dümdüz küfür etsen de köpek aynı tepkiyi gösterecektir.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hocam ezan okununca köpek başka köpeğin uluduğunu sanıyor hepsi bu, bunu anlamak için hakkaten açıklama mı lazım?

Megafonla ezan ile benzer tınıda dümdüz küfür etsen de köpek aynı tepkiyi gösterecektir.

Hocam sadece aklıma takıldı sebebi hoparlör ya da megafondan çıkan cızırtı mı? Satıcıların ya da benzerlerinin megafonla birşeyler dedikleri zaman da köpeklerin huysuzlaştığını görmüştüm.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

Hocam benim köpek hiç tepki vermiyor zira diğer köpek havlamalarınada tepki vermiyor buda holy nin söylediğini destekliyor onun dışında geçen gün köpeğimle birlikte türbenin bahçesinde oturuyorum akşam saati tasmayı çözdüm gezinsin diye türbe duvarına yaklaştı bi geri doğru sıçradı sonra korkmuş biçimde türbeye tekrar bakıp yanıma koştu iyice yapıştı bana dahada gezinmedi işin ilginci rottweiler cinsi öyle kolayına korkmaz hiç birşeyden hala ilginç geliyor bana

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesutb
    mesutb's avatar
    Erkek

hocam benim köpekte ne hiç bir vakit ezanda nede sabah ezanında uluma yok hatta sabah ezanında dahi benden ağır bir uykusu war :) ama düdük gibi bir şeyle sabit bir ses çııkart bi süre sonra havlama ulama gibi tepki verebiliyor

Gözlerin kapaliyken hayati yaşamak kolaydir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 957 Toplam Mesaj: 8