Hayatımın En Trajikomik Anları - Kesin Bakın En Kötü İhtimal Sırıtacaksınız
-
Herhangi birşey yazmadan direkt olaylara giriyorum.
-Bizim mağazadayım-
- (Müşteri geldi) Buyrun nasıl yardımcı olayım size
- Ben mevsimlik mont bakacaktım
-Tabi buyrun şöyle modelleri göstereyim
-Ya kardeş bunlar kışın giyilirmi? çok sıcak tutuyor, içinde izocam var heralde
-:S:S var abicim var izocamda var, ısı yalıtımıda var. Bu montlar size hitap tmez başka birgün yine bkleriz güle güle die yolladım
-Yine mağazadayım-
- İyi günler,
-İyi günler, buyrun?
-Ya ben geçen gün bi kot aldımda, bunun bi sorunu var heralde defolu.
-Biz defolu ürün satmıyoruz ama arada olabiliyor, ürüne bakim eğer defolu ise hemen geri gönderip yeni ürün veririz.
- Yok abicim öyle gösterilecek bişey değil, ben bu kotun altına pijama giydiğimde dar, pijamayı çıkardığımda geniş oluyor.
-:S:S:SS: tamm abicim haklısın, bu deolu değil komple yanlış dikilmiş siz bunu verin bana nekadar ödediğinizi söyleyin geri iade verelim ve mümkünse birdaha görüşmeyelim.
-Msn deyim-
(Nickim: "LightBox bilen ?? küçük bi sorun varda" web sitelerde foto video için bi efekt)
-nbr aşkım (sevgilim yazıyor, geçen yıl 345 puan aldı ÖSS sınavından ve anadolu lisesi mezunu)
-ei canm, sne napıyorsun hayırdır bu saatte
-Hiç ya ölesine girdim,hayırdır boks öğrenip napacaksın
-ne boksu? yaw :S
-Nickine yazmışın ya?
-Hmm eet haklısın, hiç ya önemli bi durum eğil öğrenip seni dövecem
-beni dövmen için boks öğrenmene Gerek yokki
-yok yok yinede profesyonel bir spor dalını kullanarak seni dövmek istiyorum öyle daha zevkli.
-Nese ya ben gidiyorum bugün iyi dğeilsin.
-bencede, hatta gitme, mümkünse koooş...
---Mağazadayım, mağaza mağaza diyorum ama loft colins mağazası yani elbise, kısacası vitrin nasıl olur anlayın, en küçük bebeye sorsan ne sattığımızı anlar am agelin görün ne oldu---
-(Sabah, daha yeni açıyoruz ve dükkanı paspaslıyorum) Günaydın abicim şunun hemen arkalı önlü fotokopisini çekermisin?
-Benmi? :S:S:s abicim elektrikler kesik sen 100 metre ilerdeki kırtasiyeye git bi zahmet
-(aynı gün öğle)- iyigünler arsel dövize çok acil 4 lahmacun bi güveç 5 ayran
-:S:S:S:s sende haklısın be kardeşim, bu dünya insanı daha neler yapar...
-(aynı gün ve lahmacundan 15 dk sonra) Hocam açık süt varmı?
- Abicim bu saate sütmü kalır? 1 saat önce bitti.
-Nezaman gelir?
-Nezamanmı? abicim bugün son sütleri sattık, inekler öldü artık süt satmayacaz.
---Garip istekler ---
-İyi günler
- İyi günler buyrun?
-Ya ben iki bacağı farklı renkte, bi bacağı kot bi bacağı keten pantolon istiyorum varmı?
- Ortayai karışık üstüne birde kadayıf alırmıydın? dalgamı geçiyorsun sen?
- nese yaa hayırlı işler..
Hepsi tamamen gerçek ve hiçbir yerde bulamayacağınız olaylardır. ilk defa yazıyorum ve hepsi benim başımdan bizzat geçmiştir. yazma gereğini az önce msn olayı başımdan geçtikten sonra rahatlamak için ve mürid kardeşlerimin TR de ne tür insanlar olduğunu anlaması ve bilinçlemesi için tamamen sosyal eğitim amaçlı yazılmıştır..
Saygılar (allah bana sabır versin)
-
abicim dükkan iyi yerde haralde :) salla yaa takma, tesadüfen denkgelmiştir.mevsim sendromu ,nsanların kanı hızlanmaya başladı idare edecksin artık
-
ediyoz bari, napalım. daha neler neler var ama hatırlamıyorum haftada en az 2 olay oluyor böyle. çok renkli insanlar var ya
-
kardeşim (cidden kardeşimdir kendisi) bizim orada kirvelerim olduğu sürece yapacak birşey yok haklısın valla şeyi de yazmanı bekliyordum 3169 servisini adamın verdiği cevabı :D resmen 2 3 tanesini anlatmamıştın bana yeni öğrendim
-
-Nezamanmı? abicim bugün son sütleri sattık, inekler öldü artık süt satmayacaz.
:D
süper aq film gibi bi milletiz lan :D
-
ALLAH kolaylık versin abi yav =)